CLASSIFICATS PER A LA SEGONA ELIMINATÒRIA DE LA COPA CATALUNYA (0-0)*

Inicio » Notícies » Actualitat » CLASSIFICATS PER A LA SEGONA ELIMINATÒRIA DE LA COPA CATALUNYA (0-0)*

La UE Cornellà supera al Vilafranca en la tanda de penals i segueix endavant.

Després de l’empat sense gols al final dels 90 minuts, els homes de Guillermo Fernández Romo han superat al Vilafranca en la tanda de penals i s’han classificat per disputar la següent ronda de la Copa Catalunya contra la AE Prat.

Ja des del principi, la intensitat ha estat la tònica dominant. En els primers compassos, el Vilafranca ha tingut dues aproximacions de perill sobre la porteria defensada per Ramón sense conseqüències.

Poc després, han estat els verds els que han estat molt a prop d’obrir la llauna després d’una centrada de Pablo Fernández que Eloy no ha arribat a rematar per molt poc. Uns minuts més tard, amb una altra pilota a l’interior de l’àrea, Mingotes no ha encertat en la rematada.

Prop del descans, en una doble rematada, el conjunt d’Iván Moreno ha perdonat el primer gol. Primer Ramón, amb una bona intervenció, i després la mala punteria, han evitat l’1-0.

Tot just començar la segona meitat, una per a cada equip. Primer, després d’una nova acció en atac i una retallada, Eloy ha disparat però la pilota l’ha agafat Casamayor. Tot seguit, Ramón, amb el puny a la sortida d’un córner, ha estat providencial allunyant el perill.

Però la més clara, sens dubte, ha arribat del costat cornellanenc. Després d’un córner local, Ramón ha blocat i ha servit ràpid per deixar en un clar contraatac a Abde, no obstant això, un defensor local ha tallat l’acció en l’últim moment.

A partir d’aquí, la igualtat i la falta d’ocasions han dominat el tram final de partit i, després del xiulet del col·legiat, la tanda de penals ha ficat al Cornellà en la següent fase de la competició gràcies a la intervenció de Ramón i a les dianes d’Eloy, Fall, Javi López, Baro i Óscar Prats (4-5).

El proper dissabte, la UE Cornellà jugarà al Sagnier contra la AE Prat, en el partit corresponent a la segona ronda de la Copa Catalunya (19:45h – entrada lliure).

Estadi: Estadi Municipal de Vilafranca.

Resultat: FC Vilafranca 0-0 UE Cornellà*

Gols: –

Àrbitre: Xavier Alins Rodríguez. Ha amonestat als locals Pol Via i Illescas i als visitants Baro i Pablo Fernández. A més, ha expulsat al visitant Esteve per doble amonestació.

FC VILAFRANCA: Casamayor, Martí (Parra, 83′), Fontanils, Illescas (Felipe, 79′), Boira, Oribe, Civil (Sardà, 83′), Carlos, Pol Via (Eric Via, 65′), Joan (Luca, 72′) i Sergi Masqué.

UE CORNELLÀ: Ramón, Prats, Ramón Riego, Baro, Fall, Eloy Gila, Leo (Jude, 67′), Mingotes, Pablo Fernández (Roger, 67′), Abde (Javi López, 78′) i Becerra (Esteve, 20′).

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “És positiu que hi hagi partits oficials en la pretemporada perquè es veu el nivell competitiu. Cal quedar-se amb lo millor. Tenim molt marge de millora i tenim actitud per això. Ara toca recuperar i preparar el partit del dissabte contra el Prat.”