CD NUMANCIA – UE CORNELLÀ (JORNADA 38)

Inicio » Notícies » Actualitat » CD NUMANCIA – UE CORNELLÀ (JORNADA 38)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

CD NUMANCIA – UE CORNELLÀ (JORNADA 38)

La batalla final es juga a Los Pajaritos.

Arriba l’última jornada de la temporada i la Unió Esportiva Cornellà visita el mític escenari del CD Numancia. El desenllaç es viu a Soria.

Dues victòries en els últims tres partits, davant Bilbao At. i Sabadell, han mantingut molt viu al conjunt de Gonzalo Riutort, que depèn de si mateix per aconseguir la permanència a Primera Federació. Els verds hauran de puntuar (empat o victòria) per assegurar matemàticament l’objectiu. En cas contrari, dependran d’altres resultats.

Per part seva, el CD Numancia arriba amb els mateixos punts que el Cornellà (46) a l’última cita del campionat. El conjunt sorià asseguraria la permanència aconseguint els 3 punts. En cas d’empat o derrota, dependria d’altres resultats.

I, com és habitual en els últims desplaçaments, l’equip estarà ben acompanyat a Los Pajaritos. Prop d’un centenar d’aficionats es desplaçaran des de Cornellà, tant en el bus que ha organitzat el club com de manera particular, per animar la UEC en aquest partit decisiu.

DADES D’INTERÈS 

  • Horari: Dissabte 27 de maig, 19:30h. Nuevo Estadio Los Pajaritos.
  • Àrbitre: Miguel Sesma Espinosa.
  • Seguiment: A través de la plataforma inSports.TV i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella amb el hashtag #NumanciaCornellà. 

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs