ANDUVA COLPEJA DUR (3-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » ANDUVA COLPEJA DUR (3-0)

La UE Cornellà cau davant el Mirandés a l’anada de la final de la Copa Federació.
La UE Cornellà ha perdut a Anduva, en el partit d’anada de la final de la Copa Federació davant el Mirandés, i buscarà la gran remuntada el proper dijous (20:30h) al Nou Municipal.

El partit ha començat amb aproximacions poc destacades per tots dos costats, no obstant això, en el minut 18, Agus Medina ha tingut una gran oportunitat en un llançament de falta que ha obligat a Guillermo a estirar-se per evitar el gol. Però, a partir d’aquí, ha estat el Mirandés el dominador del duel i ha disposat de diverses ocasions per avançar-se. En el 38′, Claudio ha estavellat una pilota al travesser a la sortida d’un córner i prop del descans, Galder Cerrajería ha avançat als vermells després de rematar a la mitja volta al fons de la xarxa.

En la represa, els de Borja Jiménez han fet el segon als pocs minuts de començar. Claudio ha aprofitat un centre de Rodrigo per superar a Sergio. Malgrat seguir a la recerca del tercer, el Cornellà ha pogut reduïr diferències en el marcador mitjançant Abde; el futbolista no ha aconseguit superar a Guillermo en un mà a mà faltant 12 minuts per al final i tot seguit, el Mirándes ha sentenciat el partit amb el 3-0 mitjançant Matheus, aprofitant un rebot de Sergio Pérez.

Amb aquest resultat, l’eliminatòria final queda complicada però els verds hauran de confiar i buscar la gran remuntada amb el suport de tota l’afició al Nou Municipal.

El proper diumenge, el Primer Equip rebrà al CF Peralada-Girona B en la jornada 30 de lliga (18h).

Estadi: Anduva.

Resultat: Mirandés 3-0 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Galder Cerrajería, 41′) / 2-0 (Claudio Medina, 50′) / 3-0 (Matheus, 79′)

Àrbitre: Daniel Sánchez Meneses. Ha amonestat als visitants Fall i Pep Caballé.

MIRANDÉS: Guillermo, Paris, Kijera, Sergio González, Jon Irazabal, Antonio Romero (Hugo Rama, 69′), Rodrigo, Álvaro Bravo, Claudio (Matheus, 73′), Galder Cerrajería i Álvaro Rey (Jon Guridi, 87′).

UE CORNELLÀ: Sergio, Pere, Ricard, Roman, Xiker, Fall (Leo, 57′), Jaume, Pep Caballé, Carlos Esteve (Abde, 71′), Agus i Lobato (Gilbert, 86′).

XAVI CALM: “El Mirandés ha demostrat que és un gran equip. Crec que la nostra entrada al partit ha estat bona però després el Mirandés s’ha imposat. Encaixar en el tram final del primer temps i al començament de la segona part ha estat dur. Estem obligats a pensar que podem. Per la tornada, necessitem el màxim suport de la nostra afició. El Nou Municipal ha de ser clau.”