ACTUALITAT PRIMER EQUIP

Inicio » Notícies » Actualitat Primer Equip » ACTUALITAT PRIMER EQUIP
/ Actualitat Primer Equip

ACTUALITAT PRIMER EQUIP

Enric Gallego no continuarà a la UE Cornellà

El club informa que el futbolista del primer equip, Enric Gallego Puigsech, ha pres la decisió de finalitzar la seva segona etapa com a jugador de la UE Cornellà.

El davanter ha arribat a un acord amb l’Extremadura UD, del grup IV de Segona Divisió B, club que ha dipositat la seva clàusula de rescissió per poder comptar amb els serveis del futbolista.

Les xifres del màxim golejador de les tots els grups de Segona Divisió B (18 gols en 19 partits disputats) no han passat desapercebudes per a un dels clubs econòmicament més poderosos de la categoria.

La UE Cornellà també vol deixar constància que ha fet tots els esforços possibles perquè Enric continués vinculat a la nostra entitat.

Només podem tenir paraules d’agraïment a un jugador que ha estat molt important en el creixement esportiu del club, tant en la primera etapa on l’equip militava a Tercera Divisió, com en la segona, amb l’equip instal·lat en la segona Divisió B i en les i que ha marcat uns registres molt positius, havent anotat 114 gols en els 218 partits oficials disputats com a jugador de la UE Cornellà.

Desitgem a Enric Gallego tota la sort possible en la seva nova etapa al Extremadura UD.

#GraciasEnric

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs