ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA UE CORNELLÀ I L’ESCOLA LLEÓ XIII

Inicio » Notícies » Actualitat » ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA UE CORNELLÀ I L’ESCOLA LLEÓ XIII
/ Actualitat, Notícies

ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA UE CORNELLÀ I L’ESCOLA LLEÓ XIII

Acord per beneficiar tots els nostres esportistes.

La Unió Esportiva Cornellà i l’escola concertada Lleó XIII han arribat a un acord de col·laboració per beneficiar al màxim tots aquells joves que hagin de compaginar estudis amb una altra activitat esportiva, en aquest cas el futbol.

El centre Lleó XIII és una escola coneguda per la seva atenció a la diversitat. Fa uns anys va aconseguir el reconeixement, per part de la Generalitat, a través del seu “Projecte Singular”: projecte únic a Catalunya que permet ajudar a tots aquells alumnes que hagin de compaginar els seus estudis (ESO, Batxillerat, Curs d’entrenador, etc.) amb una altra activitat. En aquest sentit, la UE Cornellà i Lleó XIII tenen un objectiu comú: ajudar a tots aquests joves a acabar els seus estudis sense deixar de gaudir del seu esport favorit, el futbol.

Com a col·lectiu procedent de la UEC, tots els alumnes que es matriculin a l’escola gaudiran d’un descompte del 10% en l’import de l’escolarització i, si així ho desitgés la família, també d’un 10% de descompte en altres serveis com el menjador.

Els alumnes que accedeixen a l’esmentat “Projecte Singular”, només tindran com a companys de classe alumnes en situacions idèntiques. Actualment, en el curs 20-21, pràcticament el 90% d’aquests alumnes són esportistes, dels quals un 70% són futbolistes de diferents clubs, entre ells del FC Barcelona i la seva Masia-Centre de Formació Oriol Tort.

Per a més informació, podeu consultar la web del centre: ESCOLA LLEÓ XIII

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs