ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA UE CORNELLÀ I EL BIRMINGHAM FC

Inicio » Notícies » Actualitat » ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA UE CORNELLÀ I EL BIRMINGHAM FC
/ Actualitat, Notícies

ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA UE CORNELLÀ I EL BIRMINGHAM FC

La UE Cornellà i el Birmingham City FC signen un acord de col·laboració.
L’acord inclou col·laboracions a nivell esportiu de futbol base i l’entrada del club anglès en l’accionariat del Cornellà.

La Unió Esportiva Cornellà i el Birmingham City Football Club, club històric de la EFL Championship -segona divisió anglesa-, han arribat a un acord de col·laboració amb la finalitat de consolidar la formació del futbol base de les dues entitats. L’aliança entre tots dos permetrà que els futbolistes de la UE Cornellà puguin tenir sortides professionals lligades al club anglès.
Aquest divendres 7 de setembre s’ha presentat l’acord en les oficines de la UE Cornellà en una roda de premsa en la qual han estat presents Alejandro Talavera, president de la UE Cornellà; Andrés Manzano, director general i esportiu de la UE Cornellà; i Xuandong Ren, CEO i director del Birmingham City FC.
Alejandro Talavera ha destacat la importància d’aquest acord per la UEC: “hem arribat al millor acord possible. Ens donarà estabilitat a nivell esportiu, econòmic i social”. Per la seva banda, Andrés Manzano ha explicat que “és un acord de transferència de coneixements de la UE Cornellà al Birmingham City FC a nivell de futbol base”. Per part del Birmingham, Xuandong Ren ha assegurat que “creiem que aquesta col·laboració aportarà molt a tots dos clubs per créixer a nivell esportiu d’ara endavant i tenir més projecció no solament a Espanya i Anglaterra, sinó també a nivell internacional”.
El creixement esportiu de la Unió Esportiva Cornellà durant les últimes temporades ha permès arribar a aquest acord per reforçar els objectius de cara a aquest nou any. El club està consolidat en la categoria de bronze del futbol espanyol on participarà per cinquena temporada consecutiva. A més, la seva estrena com a campió de Copa Catalunya el passat mes de juny i la seva primera intervenció en el playoff d’ascens a segona divisió A avalen el desenvolupament de l’entitat.
La signatura d’aquest acord també suposarà l’entrada del Birmingham City FC com a accionista de la UE Cornellà a partir de finals del mes de gener una vegada superats els processos due diligence. La gestió de la UEC, en tot cas, seguirà a càrrec dels professionals que conformen l’equip directiu actual, que ha donat tan bons resultats tant a nivell esportiu com de gestió.
Finalment, com a part de l’acord, el director general i esportiu de la UEC, Andrés Manzano, passarà a formar part de l’estructura esportiva del club anglès com a assessor esportiu extern, compaginant les seves funcions amb la UE Cornellà.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs