#1rEquip | La UE Cornellà, protagonista principal de la XXV gala dels ‘Premis Campió’

Inicio » Notícies » Actualitat Primer Equip » #1rEquip | La UE Cornellà, protagonista principal de la XXV gala dels ‘Premis Campió’
/ Actualitat Primer Equip, Notícies

#1rEquip | La UE Cornellà, protagonista principal de la XXV gala dels ‘Premis Campió’

El nostre equip serà premiat amb fins a quatre guardons

L’excel·lent i històrica temporada que ha realitzat el primer equip en el campionat domèstic, amb la possibilitat també de portar la primera Copa Catalunya a les vitrines del club, no ha passat desapercebuda per al jurat que atorga els premis “Campió”. Uns guardons que lliura Radio Marca Barcelona per tal de premiar i reconèixer els millors jugadors i tècnics de cada competició, i que enguany celebrarà la seva XXV edició el proper 20 de juny a la Sala Apolo de Barcelona.

Jordi Roger serà premiat com a “Millor entrenador”, Fito Miranda com “Millor jugador”, Pep Caballé com “Jugador Destacat” i Enric Gallego, ara al Extremadura però que va jugar la primera volta amb el nostre equip, com “Màxim Golejador”.

Uns reconeixements individuals que no serien possibles sense la gran actuació col·lectiva de tots i cadascun dels integrants del primer equip que, gràcies a això, han aconseguit finalitzar la lliga sent el millor equip català classificat, a més de l’únic que ha disputat el play off d’ascens a La Liga 1 | 2 | 3.

Des d’aquestes línies agraïm a Ràdio Marca Barcelona que es reconegui i es premiï el treball d’aquestes persones que, en representació d’un grup humà format per excel·lents professionals, ens ha portat a assolir els millors resultats de la nostra història.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs