#1erEquip | PLAY-OFF D’ASCENS A LA LIGA 123

Inicio » Notícies » Actualitat Primer Equip » #1erEquip | PLAY-OFF D’ASCENS A LA LIGA 123
/ Actualitat Primer Equip, Notícies

#1erEquip | PLAY-OFF D’ASCENS A LA LIGA 123

El nostre entrenador, Jordi Roger, valora tant la històrica classificació com al rival

Aquesta tarda ha tingut lloc, a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, el sorteig dels play-offs d’ascens a la Lliga 123. La sort ha deparat que el nostre equip s’enfrontarà al segon classificat del Grup 2, el Real Sporting de Gigon B.

El partit d’anada es disputarà el proper diumenge 20 de maig (hora per confirmar) al Nou Municipal de Cornellà i la tornada serà a Gijón el cap de setmana del 26 i 27 de maig (hora per confirmar.

ZONA MIXTA

JORDI ROGER: “D’entrada el que hem fet és una cosa brutal, històric i més veient el potencial del grup que teníem aquest any, amb equips amb solera i experiència a Primera Divisió i aquí ens hem colat com a cambres fruit del treball i de creure en cosa que estem fent. Això ho valorarem amb els anys però aquest equip amb aquests jugadors ja han passat a la història per fer una cosa tan gran com això. Els play-offs cal gaudir-los però no volem quedar-nos aquí i anem amb la màxima il·lusió, ganes de competir bé i estem convençuts que podem passar de ronda. Del rival mirarem i analitzarem com juguen, que fan … És el típic filial amb jugadors d’experiència, gent jove, ràpids i que van bé a l’espai. Tenen jugadors amb experiència a Segona Divisió que juguen al primer equip i segurament baixaran amb el filial. ”

 

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs