UNA ALTRA GRAN VICTÒRIA A CASA (1-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » UNA ALTRA GRAN VICTÒRIA A CASA (1-0)

La UE Cornellà supera l’Albacete gràcies a la diana de Chiki.

Treball immillorable de l’equip, davant un recent descendit de Segona Divisió, que li ha servit per sumar un nou triomf a casa.

Primera meitat entretinguda i d’alt nivell en un Nou Municipal que ha presentat una bona entrada de públic. Després del pas dels minuts inicials, els visitants s’han adaptat ràpidament al terreny de joc i han buscat sorprendre un Cornellà ben situat i amb un Lucas Anacker molt segur sota pals.

Però els verds també han dit la seva; Chiki, després d’una bona combinació, ha rematat lleugerament desviat. I Borja, amb una rematada acrobàtica, ha estat molt a prop de sorprendre el porter.

Intensitat i alternatives per a tots dos fins que s’ha arribat al final dels primers 45 minuts sense gols.

Ja en la segona part, els de Raúl Casañ han trobat el premi del gol. Als 10 minuts, Chiki ha aprofitat a la perfecció una pilota a l’espai i ha superat per sota el porter visitant per situar 1-0.

Per davant en el marcador, la UEC ha sabut gestionar a la perfecció la situació. El conjunt de Rubén de la Barrera, per part seva, ha buscat la reacció però s’ha topat amb un bloc molt sòlid en defensa.

Finalment, el triomf s’ha quedat al Nou Municipal i el Cornellà es situa en novena posició amb 13 punts.

La setmana vinent, desena jornada de competició a l’Estadi Nacional davant el FC Andorra (diumenge, 17h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 1-0 Albacete Balompié

Gols: 1-0 (Chiki, 55′)

Àrbitre: Pablo Morales Moreno. Ha amonestat els locals Andreu i Víctor, i els visitants Rubén Martínez i Jordi Sánchez.

UE CORNELLÀ: Lucas, Rulo, Andreu, Dorca, Chik (Moha, 70′), Sascha, Víctor (Gonpi, 86′), Zalaya, Borja, Pipo (Gorriti, 90′) i Carlos.

ALBACETE BALOMPIÉ: Rosic, Nando (Jeisson, 70′), Javi Jiménez, Emiliano Gómez (Sergi, 70′), Fran Álvarez, Jordi Sánchez, Maestre, Gálvez, Julio Alonso (Llinares, 77′), Johannesson (Arasa, 83′) i Rubén.

RAÚL CASAÑ“Cal estar contents perquè hem guanyat a un gran equip realitzant un partit molt seriós. No ens fixem en la classificació, mirem cada partit i ens centrem en sumar punts. L’afició ens ajuda molt, es nota quan animen i són el jugador número 12.”