SENSE FORTUNA AL CARLOS BELMONTE (3-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » SENSE FORTUNA AL CARLOS BELMONTE (3-0)

Els verds cauen davant l’Albacete Balompié.

La UE Cornellà no ha pogut sumar en la seva visita al Carlos Belmonte d’Albacete en un partit en el qual els verds han ofert una bona imatge i han tingut ocasions però sense encert final.

Bon plantejament amb el qual ha sortit la UEC. Malgrat encaixar als 6 minuts, l’equip amb prou feines ha concedit i ha tingut una bona oportunitat per empatar, mitjançant Gonpi, poc abans d’arribar al descans. El conjunt dirigit per Rubén de la Barrera ha portat la iniciativa del joc però s’ha trobat amb un Cornellà ben plantat sobre el terreny de joc, encara així, ha arribat vencent al descans.

En la segona meitat, els de Raúl Casañ han sortit millor i han tornat a tenir l’empat en una rematada de Gonpi que Bernabé, providencial en l’acció, ha enviat a la cantonada. Però poc després, en una pilota a l’esquena de la defensa, el local Kike Márquez ha superat Lucas Anacker per damunt i ha establert el 2 a 0. I ja en el tram final, Andy ha sentenciat amb una rematada a plaer des de l’interior de la petita.

Els verds continuen en la lluita, amb 29 punts en la taula classificatòria, i buscant millorar els registres com a visitants.

Divendres que ve a les 21h, la UE Cornellà rebrà la RB Linense en la 24a jornada de Primera RFEF Footters.

Estadi: Carlos Belmonte

Resultat: Albacete Balompié 3-0 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Dani González, 6′) / 2-0 (Kike Márquez, 67′) / 3-0 (Andy, 88′)

Àrbitre: Pablo Morales Moreno. Ha amonestat el local Boyomo, i els visitants Nana i Carlos.

ALBACETE BALOMPIÉ: Bernabé, Momo, Boyomo, Manu (Sergi, 77′), Alberto, Kike, Julio, Riki, Johannesson, Rubén Martínez (Andy, 57′) i Dani González (Jordi Sanchéz, 57′).

UE CORNELLÀ: Lucas, Mancuso (Vilaplana, 86′), Dorca, Kike, Zalaya, Gil (Víctor, 68′), Nana (Pipo, 62′), Borja, Moha (Gorriti, 86′), Gonpi i Carlos.

RAÚL CASAÑ: “Hem tingut poca eficàcia, tant a nivell ofensiu com defensiu. Hem tornat a encaixar d’hora, gol evitable. Ens anem reforçats pel joc però cabrejats pel resultat.”