SD PONFERRADINA 1-0 UE CORNELLÀ (CRÒNICA J16)

Inicio » Notícies » Actualitat » SD PONFERRADINA 1-0 UE CORNELLÀ (CRÒNICA J16)

Injusta i cruel derrota a El Toralín.

Dolorosa derrota de la UE Cornellà que, malgrat mostrar-se superior a la Ponferradina en moltes fases del joc, ha encaixat el gol en l’últim minut del temps afegit i des del punt de penal.

Els verds s’han mostrat molt sòlids durant una primera meitat en la qual els locals han portat el control del joc i els verds han tingut l’ocasió més clara; en l’afegit del primer temps Kike López ha buscat porteria amb un bon xut i la pilota s’ha estavellat en la fusta.

Després del descans, el guió del partit ha donat un gir radical i han estat els homes de Gonzalo Riutort els qui han dominat i han posat contra les cordes al conjunt de El Bierzo; fins a tres ocasions, mitjançant Gonpi, Caballero i Carles, l’equip s’ha pogut avançar en el marcador. Per part seva, els locals han tingut una clara oportunitat que Yari ha resolt a la perfecció.

Però desgraciadament, i després de tot el treball realitzat durant els 90 minuts, el col·legiat ha assenyalat el punt de penal en l’últim minut del temps de descompte i el veterà davanter Yuri ha establert el definitiu 1-0.

El proper dissabte 16 de desembre (15h) la UE Cornellà rebrà el CD Lugo a l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava. Serà el darrer partit abans de l’aturada nadalenca.

• Declaracions post-partit de Gonzalo Riutort: CLIC AQUÍ

Estadi: El Toralín

Competició: Jornada 16 – Primera Federació grup I

Gols: 1-0 (Yuri, 90′ p.)

Àrbitre: Álvaro López Parra. Ha amonestat els locals Andoni, Dacosta i Markel, i a els visitants Kike López, Kike Ríos, José Mas, Yari i Ayala.

SD PONFERRADINA: Andrés Prieto, Sibille, Ernesto, Llonch (Yuri, 63′), Dacosta, Clavería, Josep Cerdà (Brais, 39′), Markel, Carrique, Andoni i Lancho.

UE CORNELLÀ: Yari, Andreu, Toni, Kike López (José Mas, 45′, Ayala, Caballero, Eudald (Koffi, 83′), Kike Ríos, Gonpi (Adam, 83′), Marc Tenas (Mamor, 90′) i Luisao (Carles, 73′).