Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

28-29 de gener.

RCD Mallorca 6-1 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 18)

El conjunt de Dani Pérez va posar fi a una positiva dinàmica de 5 jornades sense perdre amb una contundent derrota davant un rival directe. L’únic gol dels verds, obra de Carles Garrido. Dissabte que ve i en horari matinal, partit a casa contra el RCD Espanyol.

Juvenil B 2-3 EF Gavà (Lliga Nacional, jornada 16)

L’equip d’Alfonso Ortega va perdre a casa en un partit en el qual guanyava al descans per 2 a 0, gràcies als gols de Boiro i Tejada, no obstant això, l’acumulació de minuts durant la setmana va passar factura, especialment en el tram final de partit. Dissabte que ve, visita al camp del RCD Espanyol.

Juvenil C 3-0 CD Marianao Poblet (Preferent, jornada 16)

Després d’una primera meitat igualada, els verds van fer un pas cap endavant en la segona i van obrir el marcador mitjançant Pedro Soma. Ja en la recta final, Joel va sentenciar amb un doblet. Dissabte que ve, visita al camp del CF Vilanova.

Cadet A 2-1 Vic Riuprimer (Divisió d’Honor, jornada 16)

Gran triomf davant un rival directe. Partit controlat de l’equip, que va fer un gran esforç i va situar el 2-0 en el marcador gràcies als gols de Cheikh i Daniel. Ja en els minuts finals, els visitants van retallar diferències. Dissabte que ve, visita al camp de l’EF Gavà.

UE Castelldedels 0-1 Cadet B (Preferent, jornada 16)

Victòria molt treballada de l’equip, mostrant un gran nivell defensiu, davant un rival de la zona alta de la classificació. El gol de Lynel en el tram inicial de partit va ser decisiu. Dissabte que ve, jornada a casa contra l’EF Base Calafell.

FC Barcelona 3-0 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 16)

Malgrat realitzar un bon partit, els verds no van poder sumar al camp del líder invicte de la lliga. Dissabte que ve, jornada a casa contra el CE Europa.

Infantil B 2-1 CP Sarrià (Preferent, jornada 16)

Gran primera part de l’equip que, malgrat no sentenciar, es va anar vencent al descans per la mínima gràcies al gol de David. Ja en la segona meitat, els visitants van igualar de penal però el Cornellà va aconseguir el gol de la victòria en l’última acció. Dissabte que ve, visita al camp de l’EF Premier Barcelona.

CF Molins de Rei 0-14 Aleví A (Tercera Divisió, jornada 13)

Va arribar la tretzena victòria de la temporada per als nostres nois, que mantenen el lideratge amb ple de victòries. La setmana vinent, jornada a casa contra l’Athletic Viladecans.