Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Tres victòries, dos empats i una derrota.

Juvenil A 1-1 UD Unificación Bellvitge (Divisió d’Honor, jornada 24)

Setmana de doble partit per als nois de Gonzalo Riutort que va acabar amb derrota a casa davant el CF Damm i empat contra la Unificación Bellvitge, en un partit en el qual els visitants es van avançar en el marcador i Valter, en el segon temps, va aconseguir igualar. Dissabte que ve, visita al camp del CD Ebro.

UE Figueres – Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 24)

Setmana de doble partit per als homes de Dani Pérez que va iniciar amb un empat (2-2) davant la UE Sants, en un partit en el qual els verds van aixecar un 2-0 en contra, i no van poder finalitzar amb bon sabor de boca degut a la suspensió de l’enfrontament a Figueres a causa del mal estat del terreny de joc per la pluja. Dissabte que ve, el Juvenil B rebrà el Llagostera-Costa Brava.

UD Marianao Poblet 0-1 Juvenil C (Preferent, jornada 21)

El conjunt de Víctor Irala es va sobreposar a la derrota de la passada jornada amb una important victòria a Sant Boi de Llobregat. Partit molt seriós de tot l’equip que es va aconseguir vèncer gràcies a la diana de Tejada al final del primer temps. Diumenge que ve, duel a casa davant el CF Terres de l’Ebre.

Cadet A 5-1 FE At. Vilafranca (Preferent, jornada 21)

Malgrat començar per sota en el marcador davant un rival que va posar les coses difícils, els de Mario García van anar a més i van aconseguir superar clarament el seu rival, gràcies als gols d’Ezequiel (x2), Biel, Jonathan i Joel. El proper dissabte, nova jornada a casa davant el FC Santboià.

EF Cervera 1-1 Cadet B (Preferent, jornada 21)

Partit intens i exigent dels nois d’Antoni Teixidó a domicili. Guillermo va avançar els verds poc abans del descans però el conjunt local va aconseguir empatar en l’últim minut de partit. Dissabte que ve, nou desplaçament al camp del CF Igualada.

Infantil A 1-0 FP Base Reus (Divisió d’Honor, jornada 21)

Partit intens i molt competit entre dos equips amb bona proposta de joc, que finalment es van emportar els de de David Milán gràcies al gol d’Armando en els minuts finals. El proper diumenge, l’Infantil A visitarà el CE Sabadell.

EF Premier Barcelona 2-1 Infantil B (Preferent, jornada 21)

Després d’un primer temps disputat, els nois de Sergi Borrallo es van avançar en el marcador mitjançant Carles, no obstant això, dos errors van permetre el conjunt local donar-li la volta al marcador abans del descans. Ja en el segon temps, superioritat d’un Cornellà que no va poder materialitzar les ocasions generades. Dissabte que ve, jornada a casa davant la Pª Barc. Cinc Copes.