Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Tres victòries, un empat i tres derrotes.

UD Unificación Bellvitge 1-2 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 7)

Els homes de Gonzalo Riutort van fer bo l’empat de la setmana passada a casa superant al sempre exigent Unificación Bellvitge amb un doblet de Baldrich, en un partit molt intens i disputat. El proper dissabte, partit a casa davant el CD Ebro.

Juvenil B 3-5 UE Figueres (Lliga Nacional, jornada 7)

El Juvenil B va realitzar un partit seriós però la falta de contundència en les àrees va ser determinant. Els verds es van avançar però els visitants es van anar al descans vencent 2-4. Ja en el segon temps, el Cornellà va marcar però en el tram final el conjunt gironí va sentenciar amb el cinquè. La setmana vinent, visita al camp de la UE Llagostera-Costa Brava.

Juvenil C 2-2 UE Rapitenca (Preferent, jornada 4)

El conjunt de Víctor Irala va perdre dos punts en els últims minuts de partit. Després d’avançar-se en dues ocasions mitjançant Markel i Héctor, els visitants van situar les taules en el 88′. La setmana vinent, desplaçament al camp de la EF Gavà.

FC Barcelona 4-0 Cadet A (Preferent, jornada 4)

Els verds van competir però es van veure superats pel seu rival. Al descans el marcador reflectia el 3-0 per als locals i, malgrat els intents del nostre Cadet A, el Barça va sentenciar amb el quart. El proper dissabte, el Cadet A rebrà La Floresta.

Cadet B 3-1 CD La Floresta (Preferent, jornada 4)

Nou triomf del conjunt d’Antoni Teixidó després de realitzar una completa primera meitat. Els gols d’Iker i Oscar en el primer temps i novament d’Oscar en la segona meitat, van encarrilar la victòria per confirmar el bon començament de lliga de l’equip. La setmana vinent, desplaçament al camp de l’Enfaf Andorra.

Infantil A 2-0 CE L’Hospitalet (Divisió d’Honor, jornada 4)

Els nois de David Milán van dominar des de l’inici i es van fer amb un important triomf gràcies a la bona feina defensiva de l’equip i al doblet de Raúl López. El proper dissabte, l’Infantil A rebrà el Mercantil.

RCD Espanyol 3-1 Infantil B (Preferent, jornada 4)

Partit amb alternatives que es va decidir per detalls. Després del 0-0 al descans, els locals es van posar per davant en la segona meitat davant un Cornellà que va tenir oportunitats i no va saber materialitzar-les. Dissabte que ve, visita al camp del CP Sarrià.