Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Cinc victòries i dues derrotes.

Juvenil A 0-1 CE Europa (Divisió d’Honor, jornada 21)

El conjunt de Miguel Ángel Samprón va tenir les seves opcions però finalment va caure contra el CE Europa després d’encaixar gol en el tram final de partit.

Juvenil B 4-1 EF Mataró (Lliga Nacional, jornada 21)

L’actitud i l’esforç de tots els jugadors va ser crucial per aconseguir el tercer triomf consecutiu. Amb l’1-0, gràcies al gol d’Iker, es va arribar al descans. En la segona meitat, Gonzalo va encarrilar el partit al 70′ però el Mataró va retallar distàncies prop del final, no obstant això, els d’Alfonso Ortega van rematar la feina amb el tercer i quart gol, obra de Juan Carlos i Sergi.

EF San Pedro San Pablo 3-1 Juvenil C (Preferent, jornada 18)

L’equip va realitzar un partit seriós en un camp complicat però no va poder aconseguir un bon resultat. Els de Chesco Rivas, amb gol de Patrik, es van anar vencent al descans però en la segona meitat, els locals es van venir a dalt i van aconseguir remuntar per fer-se amb una important victòria.

Cadet A 2-0 UFB Jabac i Terrassa (Divisió d’Honor, jornada 18)

Els de Dani Pérez es van mostrar superiors al seu rival i es van fer amb una merescuda victòria malgrat jugar tota la setmana meitat amb un home menys per expulsió. Els gols, obra de Carles Garrido per partida doble. El Cadet A continua amb el partit pendent contra el Sant Gabriel.

Cadet B 2-1 EF Base Calafell (Preferent, jornada 17)

Triomf davant un rival de la zona baixa per mantenir la tercera posició. Malgrat generar molt de perill, els de David Milán no van aconseguir obrir el marcador fins al tram final. Gerard i Adrià van situar el 2 a 0 i en l’afegit el Calafell va retallar distàncies de manera definitiva.

UE Sant Ildefons 0-4 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 18)

Els nois de Pere Pérez es van mostrar molt superiors en el derbi i es van anar al descans vencent 0-3 amb un gol en pròpia i els altres de Joel i Alejandro. Tot just començar el segon temps, Víctor va sentenciar amb el quart i definitiu 0 a 4.

Infantil B 3-1 CE Europa (Preferent, jornada 17)

Amb el gol dels visitants en els primers minuts, els d’Antoni Teixidó van haver d’anar per darrere en el marcador fins que Jan, prop de la mitja hora, va igualar el partit. Ja en la segona meitat, esforç total de tot l’equip i remuntada gràcies al doblet de Mumuni per posar fi a la mala dinàmica.