Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Tres victòries, cap empat i quatre derrotes.

Nàstic de Tarragona 0-1 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 13)

Després d’un inici igualat, els verds es van posar per davant gràcies a la diana de Mulero. Amb ocasions per poder ampliar l’avantatge, el 0-1 va manar al final dels primers 45′. En el segon temps, els locals van tenir iniciativa però els de Miguel Ángel Samprón van defensar a la perfecció i van aconseguir un nou triomf.

Juvenil B 1-2 CF Damm (Lliga Nacional, jornada 14)

Partit igualat i molt competit dels nois d’Alfonso Ortega. Als 20 minuts, el conjunt cerveser es va posar per davant però la reacció del Cornellà no va trigar en arribar. A la mitja hora, Zaid va empatar. Ja en la segona meitat, els visitants van estar més encertats en àrea rival i es van emportar el triomf amb un gol en el tram final.

Juvenil C 0-1 UE Sant Ildefons (Preferent, jornada 11)

Derrota per la mínima del conjunt de Chesco Rivas davant un efectiu Sant Ildefons. Després d’una primera meitat intensa i de poques ocasions, els visitants es van avançar en un llançament de falta. A partir d’aquí, el Cornellà va buscar la igualada però es va trobar amb un rival ben plantat.

RCD Espanyol 1-0 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 11)

Partit molt igualat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. L’equip, en el primer temps, va estar molt seriós i va concedir poques ocasions. En la segona meitat, el Cornellà va donar un pal i va generar perill però va acabar perdent amb un gol arran d’un córner faltant 20′ per al final.

Cadet B 1-4 UE Rapitenca (Preferent, jornada 10)

Els de David Milán van caure de manera contundent davant el seu rival. Després d’encaixar el 0-1, el Cornellà va reaccionar bé i va empatar mitjançant Markel. Però els visitants no van trigar en avançar-se de nou, resultat amb el qual es va arribar al descans. Ja en el segon temps, dos gols més van deixar sense opcions al Cadet B.

Infantil A 2-0 Gimnàstic Manresa (Divisió d’Honor, jornada 11)

Molt bon partit dels nois de Pere Pérez que, després de dues derrotes, van superar el tercer classificat. El gol d’Alejandro als 16 minuts va permetre arribar al descans amb avantatge. En la segona part, els visitants van buscar l’empat però el Cornellà no va concedir i va sentenciar amb el gol de Manu.

UE Sant Andreu 1-2 Infantil B (Preferent, jornada 10)

Victòria treballada i soferta davant un rival de la part baixa de la taula. El Sant Andreu es va avançar en el primer temps amb un llançament llunyà. En els segons 35′, amb més paciència, els d’Antoni Teixidó van generar ocasions i van aconseguir donar-li la volta al marcador en els últims 5 minuts de partit gràcies a les dianes de Biel i Jan.