Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Tres victòries, dos empats i dues derrotes.
CD Manacor 0-1 Juvenil A

Després d’una primera meitat igualada, Toni Badia va posar per davant al Cornellà en el minut 53 i va encarrilar un partit que va poder haver acabat amb un marcador més ampli a favor del conjunt de Miguel Ángel Samprón que, amb aquesta victòria, es manté sisè amb 38 punts i s’aproxima a la quarta plaça.

Juvenil B 0-3 EF Mataró

Es va frenar la ratxa del conjunt d’Alfonso Ortega davant un Mataró que arribava al Nou Municipal en la cinquena posició i amb una bona dinàmica de resultats. Després del 0-0 al descans, els visitants van trepitjar l’accelerador i van ser efectius en les ocasions generades.

Juvenil C 3-1 Vila Olímpica

Partit molt complet del conjunt de Toni Pons que va deixar sense opció a una Vila Olímpica que va jugar el tram final de partit en inferioritat numèrica. Gerard Martín, als 20 minuts, va obrir el marcador, Kevin Zapata, en el segon temps, va fer el 2-0 i Marc Rayo, en el 71′, va marcar el tercer. Els locals van maquillar el resultat en els últims minuts. Amb aquest triomf, el Juvenil C es col·loca segon.

Cadet A 3-0 CD Sant Gabriel

Partit molt treballat dels nois de Dani Pérez que van aconseguir la segona victòria consecutiva. Valter Pereira va marcar el primer superat el quart d’hora de joc. Ja en la segona meitat, Xavi Moreno i de nou Valter van sentenciar el partit amb el segon i tercer gol, respectivament.

UD Viladecans 1-0 Cadet B

Després de tres victòries consecutives i set partits sense perdre, els nois d’Alex Roca van caure a Viladecans, davant un rival directe, després d’encaixar un gol faltant 20 minuts per al final.

Infantil A 1-1 Gimnàstic Manresa

Taules en un duel igualat, davant un rival directe, que es va resoldre al començament del segon temps. Marc Scuri va avançar a l’Infantil A però en el minut 38, els visitants van fer el gol de l’empat. Amb aquest resultat, els nois de Pere Pérez acumulen tres jornades sense perdre.

CD Sant Gabriel 1-1 Infantil B

Els de David Milán van rescatar un punt en l’últim minut del camp del Sant Gabriel. Després d’encaixar el gol als 5 minuts de partit, el Cornellà no va deixar de treballar i faltant molt poc per al final, Hugo Valdelvira va fer justícia marcant l’1 a 1.