Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

3-4 de febrer.

Real Zaragoza 0-0 Juvenil A (Divisió d’Honor, jornada 19)

Vuitè partit deixant la porteria a zero. Els verds van anar de menys a més i van sumar un punt en un escenari sempre complicat. Diumenge vinent, jornada a casa contra el CF Platges de Calvià.

Juvenil B 2-0 CE Sabadell (Lliga Nacional, jornada 17)

El conjunt de Pau Morral va deixar enrere les dues últimes derrotes i va sumar tres punts de vital importància per escapar de la zona baixa de la classificació. Nico i Pol, en la segona meitat, van marcar per al Cornellà. El proper cap de setmana, jornada de descans.

AE Prat 2-4 Juvenil C (Preferent, jornada 17)

Tercer triomf consecutiu per a un Cornellà que va entrar molt bé al partit i ràpidament va situar el 0-2, mitjançant Biel i Pablo, però els locals van retallar distàncies poc després. Ja en la segona meitat, de nou el Prat va marcar i va situar l’empat en el marcador, no obstant això, un gran esforç dels nostres va permetre anotar dos gols més en els minuts finals, obra de Cheikh (x2). El pròxim cap de setmana, jornada de descans.

UE Fornells 1-0 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 17)

El conjunt de Sergi Carrasco va caure derrotat per la mínima en un partit que va dominar però que no va tenir encert de cara a porteria. Els locals, en una acció a la contra, van marcar l’únic gol del partit. El proper cap de setmana, jornada de descans.

Cadet B 1-2 UE Castelldefels (Preferent, jornada 17)

Derrota a casa davant un rival que arribava en bona dinàmica. Els verds, que van tenir fases del partit en les quals van ser millors, no van aconseguir ser contundents en les àrees. Gol de David. El pròxim cap de setmana, jornada de descans.

Infantil A 1-1 RCD Espanyol (Divisió d’Honor, jornada 17)

Molt bon partit de l’equip davant un rival que arribava com a líder de la lliga. Els verds, mitjançant Max, van aconseguir el gol de l’empat en la recta final de l’enfrontament. El proper cap de setmana, jornada de descans.

EF Premier Barcelona 1-4 Infantil B (Preferent, jornada 17)

Gran victòria de l’equip amb remuntada inclosa. Un error puntual va propiciar el gol del conjunt local però un excel·lent treball col·lectiu va permetre sumar els 3 punts. Els gols, obra de Vara, Aly, Arnau i Khadim. El pròxim cap de setmana, jornada de descans.

Aleví Sub 12 A 11-2 CE L’Hospitalet (Segona Divisió, jornada 15)

Clara superioritat dels verds, que van sumar la quinzena victòria de la temporada. El proper cap de setmana, jornada de descans.