Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

11-12 de novembre.

Juvenil A 0-0 RCD Espanyol (Divisió d’Honor, jornada 11)

Partit molt seriós del conjunt de Dani Pérez davant un dels millors equips de la lliga. Gran dinàmica dels verds, que acumulen dos triomfs consecutius davant FC Barcelona i RCD Mallorca i un empat contra RCD Espanyol. La propera jornada, el 25-26 de novembre, l’equip visitarà el camp del CE Constància.

UE Olot 0-1 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 9)

Després del primer gran punt davant el líder invicte de la lliga, ha arribat la primera victòria de la temporada. 3 punts enormes a domicili per estrenar el caseller de triomfs gràcies al gol de Barrantes poc abans d’arribar al descans. Dissabte vinent, jornada a casa contra el RCD Espanyol.

UE Castelldefels 2-0 Juvenil C (Preferent, jornada 9)

Els nois de Víctor Irala van caure derrotats en la seva visita a Castelldefels i no van poder sumar la quarta victòria consecutiva. Després d’un bon primer temps sense gols, els locals van marcar dos en el segon acte. El proper dissabte, jornada a casa davant el FC Santboià.

RCD Espanyol 3-1 Cadet A (Divisió d’Honor, jornada 9)

Els verds, que tenen un partit menys, no van poder sumar en la seva visita a la CE Dani Jarque. Unai, des del punt de penal, va fer l’únic gol del partit per a un Cornellà que va jugar l’última mitja hora en inferioritat per expulsió. Dissabte vinent, jornada a casa contra el CE L’Hospitalet.

Cadet B 3-2 FC Sant Cugat (Preferent, jornada 9)

Els nois de Sergi Carrasco van sumar el tercer triomf consecutiu gràcies a la seva gran remuntada. Amb el 0-2 al descans, els verds van creure i van realitzar una brillant segona meitat. Els gols, obra de Saibo (x2) i Martí García. Diumenge que ve, desplaçament al camp del CF Martorell.

Infantil A 2-1 CF Damm (Divisió d’Honor, jornada 9)

Vuitena victòria en nou partits per a un Cornellà que va arribar al descans vencent 2 a 0 gràcies als gols de Pau i Mimoun. En el segon acte, el rival va buscar la reacció però l’equip va aguantar i va deixar els 3 punts al Nou Municipal. Dissabte vinent, desplaçament al camp del Gimnàstic Manresa.

Infantil B (Preferent, jornada 9)

Jornada de descans per rival retirat. El proper dissabte, jornada a casa contra el CE Congrés.

Aleví Sub 12 A 5-0 FC Can Buxeres (Segona Divisió, jornada 7)

Els verds van mostrar efectivitat, superioritat i van aconseguir els 3 punts davant el seu rival. Dissabte vinent, desplaçament al camp del FC Martinenc.