REACCIÓ DE GEGANT (1-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » REACCIÓ DE GEGANT (1-2)

Els homes de Xavi Calm aconsegueixen una victòria molt important davant l’Ontinyent.
La UE Cornellà ha sabut aprofitar les ocasions que ha tingut i ha sumat una important victòria, la segona consecutiva, a El Clariano.

Després d’uns primers minuts d’igualtat, el Cornellà ha tingut una aproximació de perill amb un tret de Pep Caballé amb cama esquerra arran d’un centre d’Eloy Gila. Però poc minuts més tard, els locals han tingut la rèplica amb una rematada de cap de Juanan, en una falta lateral, que ha donat en el travesser.

En un primer temps en el qual la igualtat ha estat protagonista, els verds han seguit tenint presència en atac i han aconseguit la recompensa. En el 24′, Fall ha provat fortuna amb un tret massa alt a la sortida d’un córner. I en el 31′, Jaume Pascual ha aprofitat a la perfecció un mà a mà amb Craviotto per fer el primer gol de la tarda.

Fins al descans, la línia defensiva del Cornellà s’ha mostrat seriosa i els de Vicente Parras han generat perill de forma aïllada. La més clara, a més del travesser, ha estat una rematada de cap que s’ha estavellat en la fusta al límit del temps reglamentari.

En els segons 45 minuts els locals han intentant tenir el domini i les ocasions però el Cornellà ha seguit intractable enrere. Amb el pas dels minuts, tots dos equips han anat introduint jugadors de refresc.

En el minut 68, i després d’una acció per banda, Juanan ha enviat una pilota fora des de l’interior de l’àrea. Deu minuts més tard, ha arribat l’empat. Acció per banda, centre i tret que ha entrat després de tocar en el pal. Però el Cornellà, tot seguit, ha tornat a marcar. Centre de Manu Torres i cop de cap de Borja que ha situat l’1 a 2 en el marcador. Gran reacció que ha servit per posar-se de nou per davant.

En els últims minuts, l’Ontinyent ho ha intentat amb més cor que cap sense èxit. Amb el xiulet final, els de Xavi Calm han celebrat una treballada i efectiva victòria.

La setmana vinent, el Primer Equip rebrà al CF Vila-real B (diumenge, 19:00h).

Estadi: El Clariano

Resultat: Ontinyent CF 1-2 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Jaume Pascual, 31′) / 1-1 (Felip, 78′) / 1-2 (Borja, 79′)

Àrbitre: Rubén Ruiperez Marin. Ha amonestat als visitants Ignasi i Pep Caballé, .

ONTINYENT: Craviotto, Albiol (Soler, 52′), Fuster, Calahorro, Enrique, Felip, Henrique (Zarzo, 63′), Juanan, Torres, Fran Machado i Tito (Pablo, 81′).

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere, Manu Torres, Goldar, Borja, Fall, Eloy (Carlos Esteve, 56′), Pep Caballé, Jaume Pascual (Roman, 83′), Agus Medina i Ignasi (Héctor Camps, 73′).

XAVI CALM“3 punts molt importants en un camp molt complicat. En la primera part ens hem posat per davant i ells han tingut dos pals. En la segona hem estat més junts i al final, en un camp on la gent empeny, hem optat per replegar-nos i sortir a la contra. Ens han marcat però la clau ha estat aconseguir el segon gol tan ràpid. Molt content per la segona victòria consecutiva però toca anar a per la tercera. Tenim partit de Copa, a Teruel, i volem guanyar”