QUINA VICTÒRIA! (2-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » QUINA VICTÒRIA! (2-0)

Gran triomf davant el FC Andorra.

Un Cornellà crescut i amb confiança ha superat l’Andorra després de realitzar un partit molt complet. Un cop de cap d’Esteve i un espectacular llançament de falta de Leo, han decantat la balança cap al costat local.

Després d’un primer avís de Forgas, amb un tret que ha atrapat Ramón, Pablo Fernández ha dit la seva amb un altre tir que Ratti ha blocat. Poc després, i després d’una rematada de Leo que ha donat en un defensor, Esteve ha obert la llauna després de rematar de cap un centre de Pablo.

Uns minuts més tard, Pablo ha tornat a tenir-la a l’interior de l’àrea però l’Andorra ha fet un pas més i ha estat molt a prop d’empatar en dues ocasions. En el 30′, ràpida acció en atac i pilota al pal de Casadesús. I en el 32′, gran tret de Musa que ha donat en el travesser.

En la segona meitat han estat els de Fernández Romo els que han sortit més endollats. Ja en els primers compassos, doble acció des de la cantonada sense conseqüències. I amb el Cornellà dominant, encara que sense tancar el partit, ha arribat el golàs de la tarda. Leo, de falta, ha enviat la pilota a l’escaire i ha situat el 2 a 0.

A partir d’aquí, els verds han estat molt seriosos i han mantingut la solidesa i l’ordre davant un Andorra que no ha pogut fer molt més. Un gol anul·lat per fora de joc ha estat el més destacat per als de Gabri García en els minuts finals.

La setmana vinent, la UE Cornellà visitarà al CD Ebro en la 15a jornada de lliga (diumenge, 12h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 2-0 FC Andorra

Gols: 1-0 (Esteve, 21′) / 2-0 (Leo, 68′)

Àrbitre: Salvador Abril Portillo. Ha amonestat els locals Esteve, Óscar Prats i Becerra i als visitants Musa i Gaffoor.

UE CORNELLÀ: Ramón, Óscar Prats, Baro, Javi Jiménez, Eloy, Esteve (Becerra, 63′), Leo Ramírez, Cristian Pérez,  Isaac Nana, Pablo Fernández (Guzmán, 83′) i Lobato (Mario Robles, 71′).

FC ANDORRA: Ratti, Adri, Martos (Rai Marchan,73′), Riverola, Forgas, Loureiro, Gaffoor, Jilmar, Casadesús (Pachón, 73′), Bover (Pinga, 84′) i Musa.

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO“Hem entrat bé al partit i ens hem imposat al seu joc. A partir de posar-nos per davant, ells ens han dominat i han tingut ocasions. Hem arribat al descans amb un partit bastant igualat i en la segona hem controlat molt millor el partit. El treball dels jugadors ha estat immens. El compromís ha estat total per part de tots.”