PRÈVIA | GIMNÀSTIC TARRAGONA – JUVENIL A

Inicio » Notícies » Actualitat » PRÈVIA | GIMNÀSTIC TARRAGONA – JUVENIL A
/ Actualitat, La prèvia, Notícies

PRÈVIA | GIMNÀSTIC TARRAGONA – JUVENIL A

A continuar escalant posicions.
El Juvenil A no baixa el ritme i està aconseguint fer una segona volta d’autèntic rècord. Encara ben lluny de l’última derrota, el passat mes d’octubre, els homes de Miguel Ángel Samprón es troben en el sisè lloc de la taula amb 41 punts, empatats amb el cinquè i a 3 del quart.

5 partits (15 punts) falten perquè finalitzi la present temporada i el Cornellà, comptant el duel d’aquesta setmana, disputarà 3 duels lluny del Nou Municipal (Gim. Tarragona, Reus i Penya Arrabal) i 2 a casa (San Francisco i Stadium Casablanca).

Situat en el novè lloc de la classificació amb 30 punts, 6 per sobre del descens, es troba el conjunt grana. Temporada irregular per a un Nàstic que necessita sumar per continuar mantenint distància amb la zona de descens i no passar dificultats. Des del partit d’anada a Cornellà, que va acabar amb empat a 2, el Gimnàstic de Tarragona tan sols ha vençut 2 partits (El Olivar i Penya Arrabal).

HORARI

L’enfrontament es disputarà el diumenge -10 de març- a les 17:30h a l’annex del Nou Estadi.

ZONA MIXTA

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “En l’últim mes de competició ens proposem continuar creixent per aconseguir fer una segona volta a l’altura dels millors. Davant el Lleida, l’equip va ser molt sòlid, no va concedir ocasions de gol i va generar oportunitats per marcar en joc i estratègia. El Nàstic és un equip que no ha de tenir problemes per aconseguir la permanència en el tram final.”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs