LA UE CORNELLÀ SUMA UN PUNT EN LA SEVA VISITA A CUENCA (0-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » LA UE CORNELLÀ SUMA UN PUNT EN LA SEVA VISITA A CUENCA (0-0)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

Empat a domicili en un partit disputat.
La UE Cornellà ha sumat un punt important a La Fuensanta en un partit en el qual els locals han tingut les millors ocasions per marcar.

Després d’uns primers minuts d’igualtat, el Cornellà ha avisat amb diversos serveis de cantonada que la defensa local ha allunyat. Però ha estat el Conquense, amb el pas dels minuts, qui ha portat perill a l’àrea rival, trobant-se constantment amb un magistral Ramón.

Els de César Laínez han buscat diverses vegades la porteria del Cornellà mitjançant trets llunyans i prop del descans, Pablo Coscolín ho ha tornat a intentar amb una potent rematada que, de nou Ramón amb una estirada, ha evitat el gol.

En el segon temps, el local Oriol Rey ha estavellat una pilota en el travesser i ha estat prop d’obrir la llauna. Però a partir d’aquí, el partit s’ha obert i tots dos equips han pogut fer mal a la contra.

I en el 74′, una de les més clares per al conjunt local. Cursa per banda dreta de Márquez, centrada i remat de Chrisantus per sobre del travesser. Poc després, Gerica també ha estat molt a prop del gol amb un tir creuat que Ramón ha enviat a córner.

Finalment, el Cornellà ha sumat un punt important a La Fuensanta que li manté, una setmana més, en posicions de playoff d’ascens.

La setmana vinent, el Primer Equip rebrà al Nou Municipal al FC Barcelona B (diumenge, 18h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: La Fuensanta

Resultat: UB Conquense 0-0 UE Cornellà

Gols: –

Àrbitre: Jerónimo Montes García-Navas. Ha amonestat al local Pablo.

UB CONQUENSE: Marqueta, Márquez, Jon Vega, Pablo Coscolín, Miros (Iván Rubio, 68′), Maxi, Oriol Rey, Jorge, Pablo Aguilera, Chrisantus (Novoa, 77′) i Gerica.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere (Pep, 87′), Ricard (Xiker, 45′), Goldar, Borja, Leo, Eloy, Lobato, Manucho, Agus i Gaspar (Esteve, 68′).

XAVI CALM: “Punt important en un camp complicat. Ens ha faltat precisió en els metres finals. Això segueix i l’equip continuarà competint al màxim, com sempre fa. Hem de fer bo el punt d’avui la setmana vinent contra el Barça B. Queda un tram final de lliga apassionant.”