LA UE CORNELLÀ PRESENTA EL SEU NOU ESCUT

Inicio » Notícies » Actualitat » LA UE CORNELLÀ PRESENTA EL SEU NOU ESCUT
/ Actualitat, Notícies

LA UE CORNELLÀ PRESENTA EL SEU NOU ESCUT

L’entitat fa un pas més en el seu pla estratègic de modernització.

La UE Cornellà fa un pas més en el seu pla estratègic de modernització amb l’estrena d’una nova identitat gràfica corporativa que té com a protagonista el nou escut de l’entitat.

Una evolució necessària dels símbols del club, no només cap a les tendències actuals si no especialment a les noves realitats i necessitats en quant a formats i plataformes, i que s’emmarca en la contínua millora i professionalització del club en un moment més necessari que mai, amb la presència de l’equip la temporada que ve a una nova categoria, la Primera RFEF.

El nou escut neix a més amb l’objectiu de reforçar encara més la identificació, ja molt estesa, del club amb les seves sigles. En qüestions de disseny, “en conjunt amb el club, hem buscat un escut trencador, sintètic i dinàmic, integrant les inicials, els colors del club i la bandera catalana conjuntament en forma heràldica, evitant la sobrecàrrega d’elements que s’associen a identitats clàssiques i antigues, per així conformar la nova marca UEC i disposar d’un escut, logotip i símbol a l’alçada d’un projecte de club modern i cada vegada més professionalitzat “, explica el seu creador Francesc Roqueta.

La nova identitat gràfica conviurà en tots els seus formats i aplicacions durant la temporada 2021-2022 amb l’anterior escut de la UE Cornellà, que encara figurarà com a escut tradicional del club fins a la implementació exclusiva del nou disseny al 2022.

La primera oportunitat de veure l’escut físicament serà en breu, amb la presentació de la nova equipació Patrick per a la campanya 2021/22, disseny en el qual l’afició ha tingut un gran protagonisme.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs