LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 0 – CF PERALADA-GIRONA B 2

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 0 – CF PERALADA-GIRONA B 2
/ Crònica, Notícies

Un minut fatídic condemna l’equip a caure derrotat

Dos gols encaixats en poc més d’un minut han deixat sense premi als nostres, que l’han intentat amb totes les seves forces, però la solidesa defensiva d’un Peralada que acumula ja vuit jornades consecutives sense encaixar un gol, va propiciar que els tres punts viatgessin a Girona. Tot i la derrota, l’equip segueix mantenint intactes les opcions de play-off i seguiran, una setmana més, en la tercera posició.

L’equip va sortir buscant dominar la possessió de la pilota i intentar arribar a la porteria de Marc Vito mitjançant la circulació de la pilota, però l’organitzada defensa del Peralada va evitar que els nostres davanters posessin en dificultats al porter visitant. Només en dues accions a pilota aturada i amb el mateix protagonista, Borja López, i amb idèntic resultat: pilota per sobre del travesser, l’equip va aconseguir finalitzar jugada d’atac. (4 ‘i 18’)

L’equip no va tenir la fluïdesa necessària en els últims metres i, per aquest motiu, Fito Miranda va buscar obrir el marcador des de lluny amb un xut que no va acabar en gol per poc. (28 ‘). Cinc minuts després també ho va provar Pep Caballé però el seu tir va acabar impactant en un defensa visitant.

La sort li va somriure als nostres, ja que ni el col·legiat ni l’assistent van veure com va entrar la pilota llançat de falta directa per Sergi Álamo. (39)

Amb el 0 a 0 es va arribar al descans i, a la represa, un minut fatídic va condemnar els nostres a anar a remolc durant la resta del partit. Primer, el col·legiat va assenyalar penal de Maureta a Joel Arimany que ell mateix es va encarregar de transformar i, després del servei de centre, una acció desafortunada en defensa la va aprofitar Andzouana per transformar el segon gol visitant.

L’equip va treure l’orgull i va buscar reaccionar per remuntar. Marc Caballé va buscar a sorprendre al Marc Vito amb un xut llunyà però no ho va aconseguir. (61 ‘)

També ho va provar Fito Miranda amb un llançament de falta directa però no va trobar el premi del gol. (76 ‘)

Amb l’equip bolcat a l’atac, el Peralada va poder aprofitar els espais per ampliar la diferència en l’electrònic però no ho va aconseguir i, per tant, el partit va finalitzar amb el 0 a 2.
L’equip conserva la quarta plaça que fa tan sols queden tres jornades per finalitzar el campionat. El proper partit serà diumenge vinent davant la Penya Esportiva, a les 12 hores.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà

Resultat: UE Cornellà 0 – CF Peralada – Girona B 2

Gols: (0-1) Arimany de penal min. 51, (0-2) Andzouana min. 53.

Àrbitre: Antonio Montes Solans. Amonestacions per a Leon de Kogel, Maureta, Gómez, Néstor i per a Mujica pel Cornellà i per a Romero i per a Coro pel Peralada.

CORNELLÀ: Craviotto, Joan Oriol (Gómez 73 ‘), Valentín, Borja, Maureta, Fall, Mujica, Pep Caballé (Néstor 56’), Leon de Kogel (Cortés 48 ‘), Marc Caballé i Fito Miranda.

CF PERALADA – GIRONA B: Marc Vito, Estellés, Santiago Bueno, Bambo Diaby, Álamo, Éric Montes, Paik (A. Romero 57 ‘), Maxi Vila, Arimany (Serrano 70’), Andzouana (Boniquet 86 ‘) i Manel.

JORDI ROGER: “No hem estat fins. Arribem justos de personal i de forces i fins i tot que el veiem tan a prop que ens està entrant la por i espero que no sigui així. No tenim aquesta espurna o aquesta frescor que hauríem de tenir i això es nota. Quan no fas ocasions de gol, és molt difícil marcar. Hem de recuperar aquesta frescor. Crec que el rival més perillós que tenim som nosaltres mateixos perquè no veig a aquest Cornellà de tot l’any. No ho he mirat però pot ser que de tots els grups de Segona B, dels deu primers som l’únic equip que al no li han xiulat un penal a favor en tota la lliga. Va a semblar que és una excusa perquè hem perdut però no és així. Som dels equips més golejadors de la lliga i això vol dir que trepitgem molt l’àrea … Avui no hi ha hagut cap perquè ens xiulin però el penal que ens han xiulat en contra no sé si ens ho haguessin xiulat a favor. Crec que l’àrbitre s’ha assabentat a la mitja part que era gol i a la mínima ha compensat. “