LA CRÒNICA | UA HORTA 2 – UE CORNELLÀ 3

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | UA HORTA 2 – UE CORNELLÀ 3
/ Crònica, Notícies

Campions de la nostra primera Copa Catalunya

Una altra pàgina més per a la història. Un altre dia per emmarcar i primera Copa Catalunya que entra a les nostres vitrines. Una foto per a la història ja que aquest equip, a més d’haver aconseguit classificar-se per primera vegada per disputar el play-off d’ascens a la Segona Divisió, ha estat l’encarregat de fer que el nom de la UE Cornellà sigui inscrit en el palmarès de la competició del ko després de vèncer per 2 a 3 a la UA Horta.

Encara va haver de patir per aconseguir-ho, ja que el partit es va posar costa amunt molt aviat a causa del matiner gol de Domingo Berlanga. Jugada personal del 7 blanc-i-negre que va acabar definint amb l’esquerra per superar Ramon. (4 ‘)

El gol va esperonar els barcelonins que van buscar ampliar distàncies per mediació de Torreño, que va disparar des de fora de l’àrea però la pilota va sortir fora. (5 ‘)

Però la qualitat del nostre equip es va acabar imposant i en dotze minuts va girar per complet el marcador. Primer, per mediació de Fall, que va rematar amb el cap una centrada mesurada des de l’esquerra de Ricard Pujol perquè el senegalès celebrés el seu primer gol de la temporada. (11 ‘)

Rafa Mujica va ser l’encarregat d’anotar el segon. Gran jugada personal del canari, que es va anar del seu marcador en un pam de terreny per tirar la paret amb Ricard Pujol i definir perfectament davant Andrés Díez. (23 ‘)

Després d’uns minuts on el Cornellà tenia el partit controlat, l’Horta va reaccionar, avisant primer amb una rematada al pal de Galeano (34 ‘) i, poc després, aconseguint el gol de l’empat amb una bona maniobra d’Édgar Tejada. (39 ‘)

Amb l’empat a dos es va arribar al descans i els primers minuts del segon temps van ser de màxima igualtat, però l’possible 3 a 2, amb un gol anul·lat a l’Horta per un possible fora de joc, es va passar al 2 a 3. Valentí va robar una pilota en zona avançada i va definir a la perfecció davant Andrés Díez per materialitzar el tercer gol del duel.

Amb el resultat advers el Horta es va veure obligat a estirar les línies i arriscar, deixant espais que podien aprofitar els nostres. Kilian va estar molt a prop de marcar el quart després d’una bona assistència de Leon de Kogel però un defensor rival ho va impedir en l’últim moment.

El nostre equip va saber contemporitzar, fins i tot jugant amb un home menys, ja que Fall va ser expulsat en el minut 81.

Finalment el marcador no es va moure i, després d’una competició immaculada on el nostre equip ha guanyat a tots els rivals amb els quals ha jugat, s’ha proclamat per primera vegada en la història del club campió de la Copa Catalunya.

La manera perfecta de finalitzar una temporada històrica i que quedarà per al record de tots els nostres socis i aficionats.

FITXA TÈCNICA

Estadi: Municipal La Bòbila

Resultat: UA Horta, 2 – UE Cornellà 3.

Gols: (1-0) Diumenge Berlanga min. 4, (1-1) Fall min. 11, (1-2) Rafa Mujica min. 23, (2-2) Édgar Tejada min. 39 i (2-3) Valentín min. 66.

Àrbitre: Albert Ávalos Martos. Amonestacions per Pere, Reche, Néstor i Borja pel Cornellà i per Édgar Tejada i Carricondo pel Horta. Expulsat Fall per doble groga al 81 ‘.

HORTA: Andreu, Castell, Domingo Berlanga (Isaac Maldonado 69 ‘), Galeano, Édgar Tejada, “Jota” (Joan Vives 69’), Guillem Rodríguez, Gerard Nolla (Carricondo 71 ‘), Blasco (Santaolalla 60’), Marc Rio (Beguer 60 ‘) i Salvador Torreño (Garzón 72).

CORNELLÀ: Ramón (Craviotto 45 ‘), Pere, Valentín, Édgar González, Maureta (Borja 61′), Fall, Néstor (Ignasi 82 ​​’), Reche (Marc Caballé 61′), Rafa Mujica (Kilian 61 ‘), Gao ( Leon de Kogel 50 ‘) i Ricard Pujol (Joan Oriol 60’).

JORDI ROGER: “Hem patit però ja sabíem que seria un partit molt complicat. Veníem d’una setmana dura, eliminats del play-off i d’un any molt intens. Era una final i en una final tot es iguala. Ens mereixem anar-nos de vacances com a campions de Catalunya. Cada any fem més història en aquest club i no sé on arribarem. “