GERARD FERNÁNDEZ “PEQUE” FITXA PEL FC BARCELONA

Inicio » Notícies » Actualitat » GERARD FERNÁNDEZ “PEQUE” FITXA PEL FC BARCELONA
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

GERARD FERNÁNDEZ “PEQUE” FITXA PEL FC BARCELONA

Un altre futbolista #madeInCornellà fa el salt a un club professional.

La UE Cornellà i el FC Barcelona han arribat a un acord per al traspàs de Gerard Fernández a l’entitat blaugrana.

El futbolista nascut en 2002, posa fi a pràcticament tot un període de formació amb la samarreta verda. Va arribar en etapa benjamí i va estar 3 temporades en les quals, entre altres coses, es va proclamar campió de la Danone Nations Cup Aleví. Posteriorment va fitxar pel FC Barcelona, on va militar els dos anys d’Infantil per després tornar de nou a la nostra entitat.

Ja a la UE Cornellà, en etapa cadet, Peque ha estat un gran exemple de treball i superació constant, temporada a temporada. El curs passat, en el seu primer any juvenil, va anotar 28 gols a Lliga Nacional i va debutar amb el Primer Equip en Copa Federació, estrenant-se com a golejador, i a Segona Divisió B. També aquest any, Gerard va disputar 15 minuts en la primera jornada de lliga de 2ªB davant La Nucía.

Sens dubte, Peque és el reflex del treball que es continua fent des del futbol base de la Unió Esportiva Cornellà. Entrega, sacrifici, respecte, constància… són alguns dels valors amb els quals el club treballa diàriament. D’aquesta manera, el davanter se suma a la llista de jugadors que, després de formar-se a la UE Cornellà, fan el salt a clubs LFP.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs