EN EL CAMÍ ADEQUAT (2-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » EN EL CAMÍ ADEQUAT (2-0)

La UEC es fa gran a casa i supera el Betis Deportivo.

La UE Cornellà allarga el seu gran estat de forma com a local amb la victòria davant el filial del Real Betis gràcies al doblet de Chiki en el primer temps. Un nou triomf al Nou Municipal que allunya l’equip dels llocs de descens.

Els homes de Raúl Casañ, conscients de la perillositat del partit, han sortit amb la intenció de portar la iniciativa; Chiki als 4 minuts ha tingut la primera a les seves botes, però el porter ha desviat a córner. Uns minuts després, arran d’una clara falta dins l’àrea, el mateix Chiki no ha fallat des dels onze metres i ha situat l’1 a 0. El Cornellà, més tranquil per davant en el marcador, ha continuat generant perill i poc abans del descans, una gran acció de Moha ha servit perquè Chiki fes el segon.

En el segon temps, i amb el partit per bon camí, la presència en atac ha disminuït i els visitants han intentat tímidament sorprendre un Lucas Anacker, una setmana més, molt segur. Però lluny de semblar que tot estava sentenciat, el Cornellà s’ha quedat amb un home menys, per expulsió d’Andreu, els últims 20 minuts. Tot i així, el context del joc no ha canviat i els 3 punts s’han tornat a quedar a casa.

Amb aquesta victòria, la quarta consecutiva dels últims cinc partits com a local, demostra la fortalesa i unió que està tenint l’equip amb el Nou Municipal de Cornellà. A més, triomf que permet agafar aire i fer un pas important en la classificació.

La setmana vinent, l’equip es desplaçarà a l’Estadi Carlos Belmonte per enfrontar-se a l’Albacete Balompié (diumenge 13 de febrer a les 17h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 2-0 Betis Deportivo

Gols: 1-0 (Chiki, 22′ p) / 2-0 (Chiki, 42′)

Àrbitre: Jorge Tárraga Lajara. Ha amonestat els locals Kike i Chiki, i els visitants Mohamed, Marc Baró i Fran Delgado. A més, ha expulsat el local Andreu per doble amonestació.

UE CORNELLÀ: Lucas, Andreu, Mancuso (Jairo, 85′), Chiki (Nana, 85′), Kike (Valín, 67′), Gerard, Gil, Borja (Zalaya, 76′), Moha, Gonpi (Dorca, 67′) i Carlos.

BETIS DEPORTIVO: Daniel, Marc Baró (Álvaro, 84′), Gonçalo (Hermoso, 84′), Luis Martínez (Baena, 45′), Simón, Mohamed, Abdoul (Juan Cruz, 68′), Fekir, Tavares (Sibo, 84′), Alonso i Fran Delgado.

RAÚL CASAÑ“Guanyar era l’objectiu. Sabíem de la dificultat del partit, davant un Betis competitiu i de gran nivell, i l’equip ha estat bé. Els dos gols en la primera meitat han estat claus per encarrilar el resultat. Ara toca pensar en l’Albacete.”