ELS PENALS TORNEN A ELIMINAR-NOS DE LA COPA DEL REY (0-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » ELS PENALS TORNEN A ELIMINAR-NOS DE LA COPA DEL REY (0-0)

La UE Cornellà cau eliminat davant de l’Orihuela CF

Els verds s’acomiaden de la Copa del Rey després de caure en la tanda de penals davant l’Orihuela CF. Amb un home menys tota la segona meitat i la pròrroga, el Cornellà ho ha donat tot però finalment no ha pogut superar el seu rival.

Tímid inici de tots dos. Fins al 12′, amb un tret ras de Fall que ha sortit prop del pal, el Cornellà no ha generat perill. Minuts més tard, ha arribat una claríssima. Becerra, després d’un servei de cantonada de Prats, ha rematat fort de cap però la mà d’Aitor ha evitat el gol. Fins al descans poc més a nivell ofensiu, no obstant això, l’expulsió de Fall per doble amonestació, just abans del xiulet, ha estat un gerro d’aigua freda per als de casa.

En el segon temps, l’Orihuela ha començat a tenir presència a l’àrea rival. Antonio, en el 56′, ha provat fortuna amb un tret que ha sortit molt a prop de la fusta. Amb el pas dels minuts, Cornellà i Orihuela han anat realitzant substitucions per mantenir el ritme i les opcions fins al final. En el 82′, De Baunbag ha enviat una rematada fora després d’una bona retallada i poc després, prop del final, els de José Francisco Grao han pogut marcar en una doble bona ocasió.

Ja en la pròrroga, el quadre alacantí ha aprofitat la superioritat numèrica per insistir i generar perill sobre l’àrea del Cornellà, que en tot moment ha sabut aguantar. El final s’ha anat acostant i l’Orihuela ha tingut oportunitats que no ha sabut materialitzar, inclòs un pal. Però els de Fernández Romo, lluny de rendir-se, també han fregat el gol en un parell d’arribades; la més destacada, un tret creuat de Pablo Fernández que no ha tocat ningú i ha estat a punt d’entrar.

Finalment, després de l’empat sense gols, l’Orihuela CF s’ha emportat el triomf en una tanda de penals de gran encert (4-5).

El proper diumenge, la UE Cornellà tancarà l’any disputant la 18a jornada de lliga a Castalia contra el CD Castellón (17h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 0-0 Orihuela CF (4-5)

Gols: –

Àrbitre: Luis Bestard Servera. Ha amonestat el local Mario i els visitants Maxi i Javi Llor. A més, ha expulsat el local Fall per doble amonestació.

UE CORNELLÀ: Ramón, Óscar Prats, Baro, Javo Jiménez, Fall, Eloy (Pablo Fernández, 90′), Esteve (Mario Robles, 45′), Cristian Pérez, Isaac Nana, Abde (Leo Ramírez, 76′) i Becerra (De Baunbag, 69′).

ORIHUELA CF: Aitor, Pina, Andrés, Jose Carlos, Nico (Solano, 68′), Antonio, Luis Gilabert, Maxi, Pitu (Chechu Flores, 73′ – Cases, 78′), Pedro Inglés i Víctor Arenas (Javi Llor, 99′).

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Teníem il·lusió en passar l’eliminatòria i ho hem intentat fins al final. Molt orgullós amb el treball i sacrifici de tot l’equip. Hem notat jugar amb 10 tants minuts però encara així hem tingut opcions de marcar. Des de ja toca pensar en el Castellón.”