EL CORNELLÀ ES REGALA UN TRIOMF HISTÒRIC (1-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » EL CORNELLÀ ES REGALA UN TRIOMF HISTÒRIC (1-0)

Dia de Reis únic amb la victòria davant l’Atlético de Madrid.

L’inici de 2021 ha portat el millor regal per als nostres: la històrica victòria davant l’Atlético de Madrid que permet als de Fernández Romo accedir als 1/16 de final de la Copa del Rey.

Amb l’inici de partit, poc va trigar el Cornellà a donar la campanada. En una falta lateral llançada per Agus als 7 minuts, Adrián Jiménez va rematar per introduir la pilota al fons de la xarxa de San Román. Amb el pas dels minuts va ser el conjunt blanc-i-vermell qui es va acostar amb insistència a l’àrea defensada per Ramón quedant-se molt a prop d’aconseguir l’empat.

Però el Cornellà, lluny de tirar-se enrere, va seguir en la mateixa línia i va protagonitzar accions de perill de les botes de David Sánchez, amb una rematada suau, i de Rulo, amb una pilota a l’espai per a Agus que va atrapar el porter. Prop del descans, novament Pablo va fregar el segon gol arran d’una gran jugada col·lectiva que no va entrar per poc.

En la segona meitat, i amb el marcador a favor, els de Fernández Romo van tornar a tenir molt a prop el segon gol. Aquesta vegada va ser Eloy Gila, amb una rematada alta, qui va perdonar el 2-0. Però superada l’hora de partit, els de Simeone es van quedar amb un home menys per expulsió, no obstant això, ho van intentar fins al final a la recerca d’un gol que permetés obrir el temps de pròrroga.

Finalment, els nostres van aguantar com a gegants i van aconseguir la gesta, aconseguint eliminar l’actual líder de Primera Divisió tornant a escriure un nou capítol en la història de la UE Cornellà.

El proper diumenge dia 10, els verds es desplaçaran al camp del Nàstic de Tarragona per tancar la primera volta de campionat (12h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 1-0 Atlético de Madrid

Gols: 1-0 (Adrián Jiménez, 7′)

Àrbitre: Guillermo Cuadra Fernández. Va amonestar els locals Borja García i Eloy Gila, i el visitant Giménez. A més, va expulsar el visitant Ricard per doble amonestació.

UE CORNELLÀ: Ramón, Estellés (Guzmán, 72′), Rulo, Adrián, Eloy (Chiki, 72′), Carlos García, David Sánchez (Dorca, 60′), Pablo Fernández (Kevin Presa, 88′), Pol Moreno (Max, 88′), Borja García i Agus Medina.

ATLÉTICO DE MADRID: San Román, Giménez (Savic, 11′), Kondogbia, Torreira, Joäo Felix (Mario, 74′), Saül, Correa, Renan Lodi, Felipe, Vitolo (Saponjic, 65′) i Ricard.

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Molt contents i feliços. Eliminar a aquest gran equip deixa una sensació extraordinària. Ha passat tot el que havia de passar per guanyar. Hem fet un treball extraordinari. Al nostre camp s’iguala tot però des de l’actitud es pot construir molt.”

“Per al rival era un context molt difícil i ha estat sempre ficat, fins i tot amb un menys. La nostra realitat ara és la de centrar-nos en la lliga, en el Nàstic de Tarragona.”