DOS GOLS EN DEU MINUTS ENS CONDEMNEN (3-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » DOS GOLS EN DEU MINUTS ENS CONDEMNEN (3-0)

Derrota àmplia a Badalona.

Un Cornellà que ha iniciat el partit dominant i generant perill, ha tornat a caure derrotat a domicili davant un Badalona que ha estat efectiu i ha jugat més de 20 minuts amb un home menys.

Inici intens i dominador dels verds. Des del xiulet inicial i amb el pas dels minuts, el Cornellà s’ha mostrat superior al seu rival, no obstant això, Néstor ha avançat el Badalona en una pilota penjada a la frontal de l’àrea que li ha permès rematar a plaer davant Ramón.

Tan sols uns minuts després, i amb el conjunt verd generant millors sensacions, el Badalona ha marcat el segon; llançament de falta que s’ha estavellat en el pal i Robert, atent al refús, ha enviat l’esfèric al fons de la xarxa. Poc abans del descans, els de Guillermo Fdez. Romo han tingut una ocasió en forma de rematada de cap que Max ha enviat per sobre del travesser.

En el segon temps, la UE Cornellà ha sortit amb la clara intenció de marcar i ha estat molt a prop d’aconseguir-ho. En una de les primeres arribades, Max Marcet ha realitzat una internada per banda però finalment Eloy Gila ha rematat alt.

Els minuts han passat i els nostres s’han instal·lat en terreny rival. A més, en el 66′, els de Manolo González s’han quedat amb un home menys per l’expulsió de Robusté, cosa que no ha sabut aprofitar el Cornellà.

Malgrat intentar-ho i tenir oportunitats en l’àrea local, els del Baix Llobregat han acabat encaixant el tercer i definitiu 3-0 en la recta final de partit, obra novament de Robert.

La setmana vinent, doble partit. Dimecres 16/12 desplaçament a Tenerife per disputar la primera ronda de la Copa del Rey davant el CD Marino (21h) i diumenge 20/12, desena jornada de lliga al Nou Municipal davant el FC Barcelona B (18h).

Estadi: Estadi Municipal de Badalona

Resultat: CF Badalona 3-0 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Néstor, 16′) / 2-0 (Robert, 27′) / 3-0 (Robert, 85′)

Àrbitre: José Antonio Fernández Rodríguez. Ha amonestat els locals Moyano, Márquez, Goyo, Roger i Musa, i els visitants Estellés i Rulo. A més, ha expulsat el local Robusté.

CF BADALONA: Alex, Robusté, Moyano (Valentín, 78′), Robert, Galindo, Chema Moreno, Josep Jaume, Roger (Nuñez, 70′), Goyo (Llerena, 70′), Márquez (Toledo, 55′) i Néstor (Musa, 76′).

UE CORNELLÀ: Ramón, Estellés, Rulo, Dorca, Eloy Gila (Adrián Jiménez, 89′), Max (Pitu, 80′), Chiki (David Sánchez, 89′), Pablo Fernández (Ontiveros, 45′), Pol Moreno, Borja García (Àlex Pla, 72′) i Agus Medina.

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “El resultat és molt dolent per a nosaltres. Crec que avui hauríem d’haver estat més responsables en determinades coses que sabíem que anaven a passar.”

“El rival ha tingut una gran eficàcia. Amb el 2-0 sabíem que anàvem a tenir la pilota però no hem estat capaços. Portem tres partits sense ficar gol i aquesta regularitat em preocupa.”