DERROTA EN EL DEBUT A PRIMERA RFEF (0-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » DERROTA EN EL DEBUT A PRIMERA RFEF (0-2)

La UE Cornellà cau a casa davant l’At. Baleares.

El conjunt de Raúl Casañ no ha pogut començar la temporada oficial amb una alegria davant l’afició. L’equip ha competit i ho ha intentat però no ha estat suficient davant l’equip de Palma de Mallorca.

Després d’un intens inici, el visitant Canario ha culminat una acció en atac per situar el 0-1. Tram de superioritat per als de Xavi Calm, encara que els verds han pogut igualar superats els 20 minuts amb un tret d’Andreu des de la frontal que no ha entrat per poc.

Però l’enfrontament ha donat un gir radical de guió a la mitja hora amb l’expulsió de Rulo. Malgrat això, de nou el Cornellà, prop del descans, ha pogut marcar amb una pilota picadeta d’Andrada que s’ha estavellat en el travesser.

Ja en el segon acte, el visitant Canario ha superat per segona vegada Lucas Anacker i ha posat més difícil el partit per als de Raúl Casañ. Amb el pas dels minuts, la intenció dels nostres ha anat a més però sense trobar el camí del gol.

La setmana vinent, segona jornada de competició al camp del Villarreal CF B (diumenge, 17h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 0-2 CD Atlético Baleares

Gols: 0-1 (Canario, 8′) / 0-2 (Canario, 55′)

Àrbitre: David Recio Moreno. Ha amonestat el local Gorriti, i els visitants Alfonso i Carlos Delgado. A més, ha expulsat el local Rulo.

UE CORNELLÀ: Lucas, Andrada, Rulo, Andreu, Eloy (Pipo, 59′), Chiki (Mancuso, 45′), Sascha (Moha, 59′), Víctor Fernández (Gorriti, 78′), Zalaya, Pepe Bernal (Dorca, 83′) i Borja García.

CD ATLÉTICO BALEARES: René. Jesús Álvaro, Iñaki, Carlos Delgado, Vinicius Tanque, Canario (José Fran, 78′), Manel (Dioni, 63′), Ferrone, Alfonso (Cordero, 78′), Hugo Rodríguez (Ignasi, 83′) i Petcoff.

RAÚL CASAÑ: “El rival ha estat superior els primers 25-30 minuts i ha merescut el gol. L’expulsió també ens ha condicionat, hem jugat una hora amb un futbolista menys. Tenim molt a treballar i marge per davant. Ja estem pensant en el pròxim rival, el Villarreal B.”