CRÒNICA | JUVENIL A 3-0 GIRONA FC

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | JUVENIL A 3-0 GIRONA FC
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Una segona meitat molt completa permet sumar el tercer triomf consecutiu.

El Juvenil A ha superat al Girona FC i ha sumat la tercera victòria consecutiva, aconseguint finalitzar una volta sencera sense perdre.

En una primera meitat discreta, tots dos equips han fet un gran treball tàctic i amb prou feines han sofert ocasions de perill.

Als 15 minuts, Carlos García ha rematat de cap una pilota per banda que ha marxat fregant el pal. Poc després, ha estat el Girona el que ho ha intentat amb un centre per banda que Oriol ha blocat sense problemes.

Els de Miguel Ángel Samprón han portat la iniciativa dels primers 45 minuts i han volgut aproximar-se a l’àrea defensada per Torra però s’han ensopegat amb una sòlida defensa visitant.

En el segon temps, Miguel Fernández ha avisat amb una rematada de cap que s’ha sortit per sobre del travesser. Tot seguit, de nou Miguel no ha fallat en un mà a mà amb el porter i ha obert el marcador.

Fedda, en el 68′, ha tingut el segon en un cop de cap a la sortida d’un córner que s’ha perdut a escassos centímetres del pal. Però tanta insistència ha tingut recompensa en forma de gol i Abde, després de superar al porter, ha marcat el segon als 72 minuts.

La superioritat del conjunt de Miguel Ángel Samprón, especialment en el segon acte, s’ha fet notar i Fedda, incorporat recentment al terreny de joc, ha sentenciat l’enfrontament anotant el 3 a 0.

Bona dinàmica, de resultats i sensacions, que manté a l’equip en la zona mitjana de la classificació amb 31 punts.

La pròxima jornada, el Juvenil A visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper per enfrontar-se al FC Barcelona.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 3-0 Girona FC

Gols: 1-0 (Miguel, 58′) / 2-0 (Abde, 72′) / 3-0 (Fedda, 77′)

Àrbitre: Rafael Rodríguez Díaz. Ha amonestat al local Alberto.

UE CORNELLÀ: Oriol, Blasco, Carlos García, Alberto, Toni Badia, Sánchez, Alex González (Jaume, 80′), Oriol Pérez (Ferrán, 86′), Abde (Arnau, 88′), Miguel (Fedda, 64′) i Peris.

GIRONA FC: Torra, Pablo (Rashid, 71′), Bas, Resta, Aleix, Iván, Muñoz, Tortosa (Unai, 61′), Osama, Piany (Manel, 80′) i Duba (Víctor, 61′).

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “La primera part ha estat de respecte entre tots dos equips. En el descans hem parlat de fer un pas més i s’ha vist un canvi en la segona part. L’equip ha de seguir així, tenint solidesa defensiva i eficàcia en atac. Cal continuar en aquesta línia perquè queden 9 jornades”