CRÒNICA | JUVENIL A 3-0 CD EBRO

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | JUVENIL A 3-0 CD EBRO
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Domini i segon triomf consecutiu.

El Juvenil A ha tornat a mostrar-se superior al seu rival i ha aconseguit la segona victòria consecutiva, gràcies als gols de Valter, Hicham i Mulero.

Els primers 45 minuts han estat de domini local. En el 21′, i després d’un gol anul·lat per falta en atac, Valter ha posat per davant a l’equip. I uns minuts més tard, just després d’una bona oportunitat per als verds, Hicham ha superat per baix Rubén per establir el 2 a 0 en el marcador del Nou Municipal.

En el segon temps, més domini i efectivitat sobre l’àrea aragonesa. Després d’una doble ocasió visitant que ha sortit fora, els de Jorge Freixes han sentenciat amb el tercer, obra de Mulero, en el 68′.

D’aquí fins al final, tranquil·litat per a un Juvenil A que ha mantingut la porteria a 0 i ha continuat generant bones sensacions.

La pròxima jornada, desplaçament al camp del Girona FC.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 3-0 CD Ebro

Gols: 1-0 (Valter, 21′) / 2-0 (Hicham, 35′) / 3-0 (Mulero, 68′)

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique. Ha amonestat al visitant Vidal.

JUVENIL A: Carles, Iván (Sola, 83′), Domingo, Sergio, Joel, Ot, Valter, Aschalew, Hicham (Pablo Franco, 74), Mulero (Pablo Ufano, 79′) i Javi (Rubén, 73′).

CD EBRO: Rubén, Jaria, Vidal, Cirac, Corellano, Marcos (Danda, 45′), Aisa, Nieto (Samper, 66′), Mario Leo (Jiménez, 71′), David i Xeu (Monge, 64′).

JORGE FREIXES“Partit molt seriós de tot l’equip en el qual hem aconseguit mantenir un nivell molt alt de concentració durant els 90 minuts. A nivell ofensiu hem mostrat una gran efectivitat i hem generat perill a través de la circulació de pilota i bones combinacions.”