CONTUNDENT PRIMER TRIOMF DE LA TEMPORADA (4-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » CONTUNDENT PRIMER TRIOMF DE LA TEMPORADA (4-0)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

La UE Cornellà supera l’Algeciras CF al Nou Municipal.

La Unió Esportiva Cornellà ha realitzat un gran partit, amb golejada inclosa, i ha superat clarament a l’Algeciras CF per fer-se amb la primera victòria del curs.

Inici immillorable dels verds amb la diana d’Eloy Gila als 2 minuts de partit, culminant una bona centrada al segon pal. Amb un ritme de joc alt, el Cornellà ha ampliat l’avantatge en el marcador amb el segon, als 13 minuts, obra d’Albert Dorca.

El domini i la superioritat han continuat donant els seus fruits en forma de gol; prop de la mitja hora, l’àrbitre ha assenyalat el punt de penal i Dorca s’ha encarregat de transformar-ho, signant així el seu doblet particular.

Ja en la segona meitat, l’Algeciras ha intentat fer un pas cap endavant però els de Raúl Casañ no han concedit, fins i tot els visitants han fallat un llançament des dels onze metres amb gran encert de Lucas Anacker. I just uns minuts després, després de culminar un bon contraatac, Gonpi ha sentenciat amb el quart i definitiu 4-0.

La setmana vinent, quarta jornada de competició a l’Estadi Municipal de Palamós davant la UE Costa Brava (divendres, 19h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 4-0 Algeciras CF

Gols: 1-0 (Eloy, 2′) / 2-0 (Dorca, 13′) / 3-0 (Dorca, 29′ p.) / 4-0 (Gonpi, 77′)

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero. Ha amonestat els locals Moha, Zalaya, Borja, Mancuso i Andrada, i els visitants Iván i Tomás.

UE CORNELLÀ: Lucas, Mancuso (Andreu, 81′), Eloy, Dorca, Sascha (Pipo, 84′), Víctor (Gorriti, 58′), Zalaya, Gerard (Andrada, 81′), Borja, Albizua i Moha (Gonpi, 58′).

ALGECIRAS CF: Crespo, Peris (Leiva, 30′), Mariano, Pepe Mena (Iván 37′), Almenara, Roni, Álvaro Romero, Tomás, Villapalos (Borja, 66′), Alcazar (Víctor López, 30′) i Robin.

RAÚL CASAÑ“Estem contents amb el treball realitzat. Som els mateixos que els de les anteriors jornades i això és senyal que cal continuar treballant i millorant coses. Avui l’equip ha sortit endollat i s’ha posat ràpidament amb el marcador a favor. Cal donar sempre el 100%.”