BILBAO ATHLETIC 2-2 UE CORNELLÀ (JORNADA 14)

Inicio » Notícies » Actualitat » BILBAO ATHLETIC 2-2 UE CORNELLÀ (JORNADA 14)

L’equip creix per sumar un punt a domicili.

Els homes de Gonzalo Riutort han sabut sobreposar-se, fins a dues ocasions, als gols del conjunt local i han aconseguit sumar un punt al qual cal donar-li valor.

El filial de l’Athletic Club ha colpejat primer, als 13 minuts, després d’uns compassos inicials de tanteig; en una acció ofensiva, Adu Ares ha vist porteria en un tret ajustat des de la frontal. Per sota en el marcador, la UEC no ha trigat a reaccionar; primer ha tingut una bona oportunitat Mamor i pocs minuts després una excel·lent falta lateral de Fullana ha servit perquè Carlos Blanco empatés el partit, resultat amb el qual ha finalitzat el primer temps.

En la segona meitat el guió ha estat calcat al de la primera; el Bilbao Athletic ha tornat a posar-se per davant i de nou els nostres han hagut de buscar una reacció que ha arribat en els instants finals de partit, en un llançament des del punt de penal (primer de la temporada a favor) que ha transformat un incansable Fullana.

Finalment, repartiment de punts a les instal·lacions esportives de Lezama que manté els verds 1 punt per sobre de les posicions de descens.

La setmana vinent, doble partit; dijous dia 8, quinzena jornada a l’RCDE Stadium contra el Real Murcia (16h). I diumenge 11 de desembre, setzena jornada a Las Gaunas contra la SD Logroñés (12h).

FES-TE ABONAT! CLICK AQUÍ

Estadi: Lezama

Competició: Jornada 14 – Primera Federació grupo II

Gols: 1-0 (Adu Ares, 13′) / 1-1 (Carlos Blanco, 20′) / 2-1 (Gere, 61′) / 2-2 (Fullana, 86′ p.)

Àrbitre: Alberto Fuente Martín. Ha amonestat els visitants Carlos Blanco i Gerard. A més, ha expulsat el local Trespalacios per doble amonestació.

BILBAO ATHLETIC: Padilla, Rincón, Trespalacios, Mendibe, Chasco, Rego, Gere (De Jesús, 79′), Unai Gómez (Vélez, 79′), Goti (Naveira, 67′), Adu Ares i Cabo (Guruzeta, 62′).

UE CORNELLÀ: Lucas, Gerard, Eliseo, Tavares (Gil, 79′), Alfred, Enri (Nahuel, 70′), Nana, Carlos (Pere, 70′), Redru, Fullana i Mamor (Álex López, 79′).