UE CORNELLÀ – UD LOGROÑÉS (JORNADA 31)

Inicio » Notícies » Actualitat » UE CORNELLÀ – UD LOGROÑÉS (JORNADA 31)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia

UE CORNELLÀ – UD LOGROÑÉS (JORNADA 31)

Canviar la dinàmica.

La Unió Esportiva Cornellà, en plena Setmana Santa, rep a l’RCDE Stadium la UD Logroñés en el partit corresponent a la J31 de Primera Federació. Un enfrontament amb un clar objectiu: canviar la dinàmica. Els verds venen de caure de manera contundent a Murcia i acumulen diverses jornades sense aconseguir els 3 punts, no obstant això, els de Gonzalo Riutort es mantenen 4 punts per sobre de la zona de descens.

El rival d’aquesta setmana, la UD Logroñés, arriba a Cornellà en una situació delicada. Situats en zona de descens i a 7 punts de la salvació, els de Sergio Rodríguez –que dirigeix l’equip des de principi del 2023– tenen l’obligació de sortir a per la victòria per continuar lluitant per la permanència en la categoria.

Un partit amb bastant més que 3 punts en joc, tant per a Cornellà com per a UD Logroñés. En el duel d’anada, disputat a Las Gaunas el passat mes d’octubre, va vèncer la UEC per la mínima (0-1).

DADES D’INTERÈS

  • Horari: Diumenge 9 d’abril, 12h. RCDE Stadium.
  • Àrbitre: Marta Huerta de Aza.
  • Seguiment: A través de la plataforma inSports.TV i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella amb el hashtag #CornellàUDLogroñés. 
  • Venda d’entrades: CLICK AQUÍ.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs