PROMOCIONS ESPECIALS PER AL PARTIT DAVANT EL CF BADALONA

Inicio » Notícies » Actualitat Primer Equip » PROMOCIONS ESPECIALS PER AL PARTIT DAVANT EL CF BADALONA
/ Actualitat Primer Equip, Notícies

PROMOCIONS ESPECIALS PER AL PARTIT DAVANT EL CF BADALONA

Cada soci i cada jugador del futbol base podran venir acompanyats per dos persones. OMPLIM EL MUNICIPAL!!

Aquest diumenge l’equip disputarà un partit transcendental en les seves aspiracions per disputar el play-off d’ascens a la Liga Adelante i necessiten més que mai el teu suport. El Cornellà rebrà el Badalona, amb la quarta posició en joc, i hem de fer valer més que mai el factor camp.

Volem veure el Nou Municipal ple de gom a gom, que sigui el jugador número dotze com ja ens té acostumats i, per aquest motiu, els socis podran adquirir dues entrades addicionals, gratuïtament, per a dos acompanyants. D’altra banda, els jugadors del futbol base també podran venir acompanyats de dos familiars adults de manera gratuïta.

Aprofitem per informar a tots els nostres socis i aficionats que per accedir al Nou Municipal ho hauran de fer per L’ACCÉS B, exclusiu per a socis i aficionats de la UE Cornellà. L’entrada principal quedarà habilitada exclusivament per a seguidors del CF Badalona.

Estem molt a prop de fer història i que millor que viure-la en primera persona. No t’ho pensis i #ViuLaHistòria amb nosaltres. Aquest diumenge, omplim el Municipal!!

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs