PRÈVIA: JUVENIL A – GIMNÀSTIC TARRAGONA

Inicio » Notícies » La prèvia » PRÈVIA: JUVENIL A – GIMNÀSTIC TARRAGONA
/ La prèvia

PRÈVIA: JUVENIL A – GIMNÀSTIC TARRAGONA

A començar amb bon peu la segona volta.

El Juvenil A arrenca la segona part de la temporada 2017/2018 rebent al Gimnàstic de Tarragona al Nou Municipal. Després d’acabar amb bon peu la primera volta, amb victòria davant el Sant Andreu, l’equip vol continuar sumant triomfs per escalar posicions. Els de Rubén García, es troben a la setena posició amb 24 punts.

El rival, el Gimnàstic de Tarragona, està situat en el desè lloc amb 21 punts i ve d’encadenar dues jornades sense perdre; victòria davant el Mallorca i empat davant de la Penya Esportiva.

Partit de vital importància per sumar el segon triomf consecutiu i deixar enrere a un dels immediats perseguidors del Cornellà.

En la trobada de la temporada passada, al Nou Municipal, el resultat va ser de 3 a 1 favorable al Juvenil A.

HORARI I ÀRBITRE

L’enfrontament es disputarà aquesta tarda -dissabte- a les 18 h al Nou Municipal i serà dirigit per David García Rosel (Comitè Territorial Català).

ZONA MIXTA

RUBÉN GARCÍA: “Primer partit de la segona volta. Tenim moltes ganes de continuar amb les victòries a casa. A més, el Nàstic és un equip que ens va guanyar en el primer partit de lliga i hem d’aconseguir els 3 punts per començar amb la màxima il·lusió possible aquesta segona volta. Serà un partit molt complicat davant un equip que ens posarà les coses complicades “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs