LA PRÈVIA | CE SABADELL – UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » La prèvia » LA PRÈVIA | CE SABADELL – UE CORNELLÀ
/ La prèvia, Notícies

LA PRÈVIA | CE SABADELL – UE CORNELLÀ

A intentar guanyar al rei de l’empat

Demà divendres l’equip disputarà un altre important partit a la recerca d’aconseguir tres punts per seguir amb el somni de poder disputar el play-off d’ascens a la Lliga Adelante. El rival, el Sabadell, un dels més complicats de la categoria, buscarà el mateix premi per mantenir les seves opcions de classificar-se per a la propera edició de la Copa del Rei.

EL SABADELL

Situats en l’equador de la classificació, els locals voldran donar la segona alegria consecutiva als seus fidels aconseguint tres punts que li podrien apropar als llocs de Copa del Rei. Encara que destaca per la quantitat d’empats (un total de 19 fins a la data), la veritat és que la solidesa del conjunt arlequinat és una garantia ja que és el tercer equip de la categoria que menys partits ha perdut (5) i acumula una ratxa de sis partits consecutius puntuant. A dia d’avui, el Sabadell ocupa la 10a posició amb 40 punts.

El tècnic, Toni Seligrat, tindrà tota la plantilla disponible per al partit.

EL CORNELLÀ

Al nostre equip li agraden els reptes difícils i què millor que el de demà: tornar a sumar de tres en tres, a domicili i davant un dels rivals més sòlids de la categoria. Jugadors i cos tècnic saben que estem en el moment clau de la temporada i donaran el 100% per intentar aconseguir el repte de disputar el play-off d’ascens. Els nostres podrien tornar a trepitjar territori play-off sempre que aconsegueixin vèncer i el Badalona no ho faci davant l’Alcoià. A dia d’avui, el Cornellà ocupa la 5a posició amb 48 punts.

El tècnic, Jordi Roger, no podrà comptar amb els lesionats Jaume Batista, Ricard Pujol i Sergio Gómez, però recupera Reche i a Ramon. D’altra banda, Pere, Rafa Mujica i Édgar seran dubte fins a última hora.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà aquest divendres 30 d’abril a partir de les 12:00 hores a la Nova Creu Alta i serà dirigit pel col·legiat Alexandre Alemán Pérez, del Comitè Territorial de Las Palmas.

PRECEDENTS

TEMPORADA 2015/2016                              JORNADA 22                     SABADELL 0 – CORNELLÀ 1

TEMPORADA 2016/2017                              JORNADA 27                     SABADELL 0 – CORNELLÀ 0

ZONA MIXTA

JORDI ROGER: “Seria bonic guanyar. Després ja veurem si entrem o no en play-off però l’important és guanyar. Hem de fer un nombre determinat de punts per ficar-nos i tant és si sumem fora o a casa, l’important és sumar-los. Hem d’estar preparats per a tot ja que hi haurà setmanes que estarem fora de play-off i setmanes que estarem dins. El Sabadell és un molt bon equip. Només cal mirar els noms dels jugadors. “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs