FUTBOL BASE | KILIAN HONORATO, TERCER JUVENIL EN DEBUTAR AQUESTA TEMPORADA EN EL PRIMER EQUIP

Inicio » Notícies » Futbol base » FUTBOL BASE | KILIAN HONORATO, TERCER JUVENIL EN DEBUTAR AQUESTA TEMPORADA EN EL PRIMER EQUIP
/ Futbol base

FUTBOL BASE | KILIAN HONORATO, TERCER JUVENIL EN DEBUTAR AQUESTA TEMPORADA EN EL PRIMER EQUIP

El davanter va disputar els seus primers minuts oficials diumenge passat davant l’Ontinyent

Una de les bones notícies que ens ha deixat el cap de setmana, a més de les victòries del primer equip i del juvenil A davant l’Ontinyent i la Penya Esportiva respectivament, va ser el debut del jove davanter Kilian Honorato amb el primer equip.

La bona feina de formació en les categories inferiors del club, sumat a la confiança en la base de Jordi Roger, segueix reflectint-se en oportunitats per jugar en l’equip més representatiu de la nostra entitat i una mostra d’això és que en aquest curs ja són tres els futbolistes que han debutat en el primer equip en partit oficial.

L’últim ha estat Kilian Honorato (Barcelona, ​​22 de abril de 1999) qui va entrar en el minut 89 en substitució de Néstor Gordillo i va propiciar la jugada que seria el punt de partida per al gol del triomf davant l’Ontinyent. Un pas més en la carrera d’aquest jugador que coneix la nostra casa a la perfecció, ja que porta unit a la nostra entitat des de la categoria infantil i ha anat superant etapes fins a arribar a vestir-se de curt en el primer equip.

Kilian se suma al porter Ramon Juan i al migcampista Adrián Machuca com les joves promeses que han tingut l’oportunitat de debutar aquesta temporada al primer equip. Aquests dos últims ho van fer en el partit de Copa Federació davant el Llagostera.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs