CRÒNICA J13 | JUVENIL A 3-0 RCD MALLORCA

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA J13 | JUVENIL A 3-0 RCD MALLORCA
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Merescut i clar segon triomf consecutiu.

El Juvenil A ha realitzat un partit molt seriós, amb gran efectivitat, i ha sumat la segona victòria consecutiva.

Excel·lent inici dels verds amb el golàs de Marcos des de la distància als 4 minuts. A partir d’aquí, bon plantejament dels de Gonzalo Riutort que s’ha traduït en el segon gol; als 17 minuts, Sergi Baldrich ha establert el 2 a 0 en el marcador.

Amb el pas dels minuts, el Mallorca ha estirat línies però s’ha trobat amb una fèrria defensa local, que ha sabut mantenir l’avantatge en el marcador fins al temps de descans.

En el segon temps, mateix guió amb un Cornellà tranquil i per davant en el marcador. En el 72′, Zaid ha estat molt a prop d’ampliar l’avantatge amb el tercer però la pilota no ha entrat. Poc després, el capità Aschalew ha sentenciat amb el tercer i definitiu 3 a 0.

Segon triomf consecutiu per als de Gonzalo Riutort, que agafen aire i es preparen per afrontar l’últim tram de la primera fase de competició.

La setmana vinent, desplaçament al camp del CD San Francisco.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 3-0 RCD Mallorca

Gols: 1-0 (Marcos, 4′) / 2-0 (Sergi, 17′) / 3-0 (Aschalew, 83′)

Àrbitre: Carlos Albelda Barcena. Ha amonestat els locals Aschalew i Bellido.

JUVENIL A: Mou, Iván, Gerard, Marcos, Rayo, Alex, Valter, Unai, Sergi, Aschalew i Gonzalo.

També han jugat: Iker, Zaid, Bellido, David i Pablo.

RCD MALLORCA: Salva, Dani, Marcos, Leo, Oscar, Quintanilla, Santos, Horrach, Zamorano, Conejero i Plomer.

També han jugat: Fede, Ginard i Mario.