CD ATLÉTICO BALEARES – UE CORNELLÀ (JORNADA 23)

Inicio » Notícies » Actualitat » CD ATLÉTICO BALEARES – UE CORNELLÀ (JORNADA 23)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

CD ATLÉTICO BALEARES – UE CORNELLÀ (JORNADA 23)

Un repte de nivell davant un gran equip.

La Unió Esportiva de Cornellà realitzarà la primera i única visita del curs a Palma per enfrontar-se al CD Atlético Baleares, en un partit que ha de servir per allargar les bones sensacions de l’equip. Unes sensacions que porten setmanes donant el seu fruit en forma de punts. Sense anar més lluny, el triomf de la passada jornada contra el Barça Atlètic és un senyal evident de creixement i gran feina col·lectiva.

Els de Gonzalo Riutort, que s’han acomodat en la zona mitjana de la taula (31 punts), buscaran continuar allunyats dels llocs de descens.

Precisament aquesta zona perillosa de la classificació està marcada per l’Atlético Baleares. El conjunt que ara dirigeix l’experimentat Onésimo Sánchez, i que no està tenint la temporada desitjada, sap que cada partit és una final per escapar d’aquesta part baixa de la taula. 2 punts separen el conjunt balear de la zona de permanència.

DADES D’INTERÈS

  • Horari: Diumenge 12 de febrer, 12h. Estadi Balear.
  • Àrbitre: Manuel Jesús Orellana Cid.
  • Seguiment: A través de la plataforma inSports.TV i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella amb el hashtag #ATBCornellà. 

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs