ASSALT AL PRINCIPAT (1-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » ASSALT AL PRINCIPAT (1-2)

La UE Cornellà s’avança dues vegades i tomba al FC Andorra.

Triomf majúscul del Cornellà gràcies al doblet d’Eloy Gila. Els verds acaben amb el fortí de Prada de Moles, invicte fins al dia d’avui.

Primera meitat molt seriosa dels verds. Tot just començar, primer avís en forma d’ocasió per a Álex Serrano amb un tret que ha atrapat Bañuz. Arran d’uns primers compassos de molta concentració, el Cornellà s’ha avançat en el marcador gràcies a la diana del “capi”, Eloy Gila. La seva rematada ha vingut precedida d’una gran acció per banda d’Agus Medina.

Minuts després, en una de les aproximacions andorranes, el col·legiat ha assenyalat penal per unes possibles mans i Carlos Martínez ha situat l’empat. En el tram posterior, els d’Eder Sarabia han buscat el segon gol però no han estat encertats, trobant-se amb una fèrria defensa verda que ha impedit les accions d’atac local.

En la segona part, els de Fernández Romo han mantingut la serietat del primer temps i s’han avançat novament en el marcador; una altra vegada Eloy Gila ha culminat una centrada d’Agus Medina per situar l’1 a 2.

Amb molts minuts per davant, el FC Andorra s’ha fet amb la possessió i ha intentat, sense èxit, generar accions de perill sobre l’àrea d’un Cornellà que ha tornat a aguantar amb avantatge en el marcador, no obstant això, el local Carlos Martínez ha fallat l’acció més clara del segon temps per al conjunt tricolor. Els nostres, per part seva, han tingut el tercer en una falta ràpida que Ontiveros no ha aconseguit culminar.

Finalment, el Cornellà ha aconseguit acabar amb el fortí de Prada de Moles i es col·loca amb 19 punts en la classificació. EXCEL·LENT, EQUIP!

El proper diumenge 21 de febrer, la UE Cornellà rebrà el Lleida Esportiu en el partit corresponent a la 17a jornada de competició (18:30h).

Estadi: Prada de Moles

Resultado: FC Andorra 1-2 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Eloy, 18′) / 1-1 (Carlos Martínez, 29′ p.) / 1-2 (Eloy Gila, 56′)

Àrbitre: José Antonio Sánchez Villalobos. Ha amonestat els locals Pedraza i Riverola.

FC ANDORRA: Bañuz, Borja (Martí Vilà, 71′), Pedraza, Rai Marchán (Marc Aguado, 88′), Carlos Martínez, Saverio, Serrano (Iker Goujon, 65′), Loureiro, Gaffoor, David Martín (Pau, 71′) i Bover (Riverola, 65′).

UE CORNELLÀ: Juanma, Estellés, Dorca, Kevin Presa, Eloy, Álex Serrano (Àlex Pla, 74′) , Pablo Fernández (Ontiveros, 74′), Pol Moreno, Borja García, Agus Medina i Víctor Fernández (Max Marcet, 60′).