LA PRÈVIA | REAL SPORTING DE GIJÓN B – UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » La prèvia » LA PRÈVIA | REAL SPORTING DE GIJÓN B – UE CORNELLÀ
/ La prèvia, Notícies

LA PRÈVIA | REAL SPORTING DE GIJÓN B – UE CORNELLÀ

“Contra vent i Mareo”

Demà dissabte, el nostre primer equip disputarà el partit de tornada de la primera fase del play-off d’ascens a La Liga 1|2|3. Un repte difícil de superar ja que jugaran lluny de casa, en un camp ple d’aficionats locals i amb el resultat del partit d’anada favorable al rival. És un altre partit històric del que, gràcies a l’esforç de jugadors i cos tècnic al llarg de tots aquests mesos, podrem gaudir i del que segur competiran al 100% de les seves possibilitats perquè no sigui l’últim d’aquesta màgica temporada.

L’SPORTING B

El conjunt asturià ja va demostrar diumenge passat el perquè és un dels ferms candidats a ascendir de categoria. La contundència en els últims metres és una de les armes més forts d’aquest equip que, amb molt poc, va generar molt perill i va aconseguir anotar dos gols. Un rival molt dur, especialment quan juga com a local, ja que és el tercer equip dels 16 classificats per al play-off que més punts ha collit jugant a casa (44), caient només derrotat en un partit (davant la Reial Societat B per 0 a 1). Per l’optimisme cal plasmar que porten sis partits consecutius encaixant gol i en el seu feu no deixen la porteria a zero des del 3 de març.

EL CORNELLÀ

La il·lusió del nostre equip per seguir fent història i apropar-se a La Liga 1|2|3, els ha d’empènyer a aconseguir el repte de superar aquesta primera ronda. “Només” marcant un gol més que l’Sporting B, o “només” empatant a tres o més gols, l’equip podria celebrar una històrica classificació per a la segona ronda. No serà una novetat per a aquesta plantilla el fet de necessitar una victòria fora del Nou Municipal i en un camp amb un ambient que es preveu hostil, ja que fa quinze dies ja ho va aconseguir a Sagunt (0 a 1).

El tècnic, Jordi Roger, no podrà comptar amb els lesionats Jaume Batista ni Xemi.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà aquest dissabte 26 de maig a partir de les 18:00 hores a Mareo i serà dirigit pel col·legiat Jon Ander González Esteban, del Comitè Territorial Basc.

SEGUIMENT TV

El partit es podrà veure en directe pel canal autonòmic asturià (TPA) i per streaming al canal oficial de tv l’equip local.

ZONA MIXTA

JORDI ROGER: “Plantegem el partit amb molta il·lusió, amb la intenció de guanyar-lo i amb ganes de classificar-nos. L’equip està molt motivat, ha treballat bé i confiat que ho pot fer. Serà un partit complicat de, com a mínim, 90 minuts i en el qual haurem de jugar bé al futbol per guanyar-los. Jugarem davant un molt bon equip i hem de guanyar-los amb pilota. Si nosaltres fem les coses bé tindrem moltes opcions a classificar-nos. És un repte però el Cornellà li agraden els reptes. “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs