LA CRÒNICA | SCR PEÑA DEPORTIVA 1 – UE CORNELLÀ 1

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | SCR PEÑA DEPORTIVA 1 – UE CORNELLÀ 1
/ Crònica, Notícies

LA CRÒNICA | SCR PEÑA DEPORTIVA 1 – UE CORNELLÀ 1

Empat suficient per mantenir la quarta plaça a falta de només dues jornades per al final

L’equip torna d’Eivissa amb un punt més en el caseller que, sumat a l’empat del Badalona i la derrota per 2 a 0 del Lleida davant l’Elx, permet a l’equip mantenir la quarta posició una setmana més i dependre d’ells mateixos a falta de dos partits per finalitzar la lliga.

Primera meitat molt igualada i amb escasses, però clares ocasions per a tots dos conjunts. Després d’un avís llunyà dels locals (8 ‘), arribaria el gol que obriria la llauna. Primera bona jugada de combinació dels nostres que acaba amb una paret a la frontal de l’àrea perquè Sergio Cortés es plantés sol davant del porter local Imanol i, amb gran subtilesa, el va superar per anotar el primer gol del partit. (20 ‘)

Al minut següent el col·legiat va anul·lar un gol a Rafa Mujica per un possible fora de joc.

Arran del gol i del que s’estan jugant (la permanència), la Penya Esportiva va fer un pas endavant i van tenir una clara oportunitat, en el 30, després d’una jugada embolicada a l’interior de l’àrea que, finalment, la nostra defensa va aconseguir refusar.

A falta de sis minuts per al descans, Craviotto va evitar l’empat de Roda després d’un llançament de falta directa. Gran intervenció del porter que no va poder fer per impedir que la vaselina de Guille Andrés acabés suposant l’empat. (43 ‘)

Ja en el descompte, una altra vegada Craviotto va haver de treballar per evitar que els locals s’anessin amb avantatge en l’electrònic abans del descans.

Amb el 0 a 0 es va arribar al descans i, a la represa van ser els locals qui van avisar amb un xut enverinat que ha sortit fora per poc.

El duel es va posar costa amunt quan el col·legiat va deixar al nostre equip amb un home menys per interpretar erròniament que Craviotto va agafar la pilota amb les mans fora de l’àrea reglamentària. Un handicap important de cara a la resta del partit.

Aquesta acció va obrir el partit i va esperonar els locals, que van donar un pas endavant i van gaudir d’alguna oportunitat, mentre que els nostres es van replegar bé i buscaven aprofitar els espais que pogués deixar la Penya Esportiva en defensa.

Els últims minuts van ser de molt sofriment, especialment per als nostres que havien de defensar les escomeses dels locals amb un home menys.

Tal és així que Ramon va haver d’intervenir en el descompte per a evitar el gol que podria haver suposat el triomf local. Un xut llunyà que es va enverinar i va obligar el porter a estirar a fons per evitar que la pilota es colés a la porteria.

Aquest punt segueix permetent als nostres dependre de si mateixos per intentar aconseguir el somni de disputar, per primera vegada en la història del club, el play-off d’ascens a la Liga Adelante. El proper partit serà el diumenge que ve a partir de les 12:00 hores davant l’Atlètic Balears.

FITXA TÈCNICA

Estadi: Municipal de Santa Eulàlia

Resultat: SCR Penya Esportiva 1 – UE Cornellà 1.

Gols: (0-1) Sergio Cortés min. 20 i (1-1) Guille Andrés min. 43.

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza. Amonestacions per Polanco, Pomar, Salinas i Javi Gallardo pels locals i per a Joan Oriol, Valentín, Pep Caballé i per a Sergio Cortés pel Cornellà. Va expulsar a Craviotto amb vermella directa al 62 ‘.

PENYA ESPORTIVA: Imanol, Pau Cendrós, Éric Polanco, Borja Navarro, Pau Pomar, Marc de Val, Guille Andrés, Salinas, Gorriz, Pepe Bernal i Roda.

CORNELLÀ: Craviotto, Joan Oriol (Ricard 45 ‘), Valentín, Borja, Gómez, Fall, Sergio Cortés, Pep Caballé, Rafa Mujica, Marc Caballé i Xemi (Fito Miranda 49’)

ZONA MIXTA

JORDI ROGER: “Ha estat un partit complicat, tens i difícil de jugar. Ens jugàvem molt tots dos. Hi ha hagut fases de tot. L’expulsió marca el partit però també, a partir de l’expulsió, hem trepitjat més l’àrea rival. “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs