Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

Cinc victòries, un empat i una derrota.

Juvenil A 3-0 UD Montecarlo (Divisió d’Honor, jornada 26)

Merescut primer triomf a casa del 2022 per a un Cornellà que es va mostrar superior al seu rival, especialment en el segon temps. Els gols, obra de Baldrich (x2) i Pau. Dissabte que ve, visita al camp del RCD Mallorca.

CE Manresa 0-3 Juvenil B (Lliga Nacional, jornada 26)

Triomf contundent del conjunt de Dani Pérez davant un rival directe en la classificació. Els verds, que es van posar 0-2 al descans, van aconseguir sentenciar el duel en l’equador del segon temps. Els gols, obra de Carles (x2) i Luisao. Dissabte que ve, el Juvenil B rebrà l’AEC Manlleu.

UE Castelldefels 1-0 Juvenil C (Preferent, jornada 23)

Derrota per la mínima del conjunt de Víctor Irala a casa del segon classificat. Enfrontament intens i igualat que es va decidir en el segon temps. Gran esforç de l’equip. Dissabte que ve, duel a casa davant l’EF San Pedro San Pablo.

CF Martorell 0-3 Cadet A (Preferent, jornada 23)

No afluixa el conjunt de Mario García, que continua ben encaminat cap a l’objectiu. Els gols del triomf, obra de Lucas (x2) i Víctor. Dissabte que ve, jornada a casa davant el Jabac i Terrassa.

Cadet B 3-1 EF Gavà (Preferent, jornada 23)

Nova victòria que serveix per allargar la dinàmica positiva en un partit controlat del conjunt d’Antoni Teixidó. Malgrat la igualtat del primer temps, els verds van ser superiors en els segons 40 minuts i van fallar clares ocasions que haguessin pogut ampliar l’avantatge. Els gols, obra de Guillermo (x2) i Cheikh. Dissabte que ve, desplaçament al camp del Jabac i Terrassa.

Infantil A 3-0 Sant Cugat FC (Divisió d’Honor, jornada 23)

Nova victòria dels nois de David Milán a casa, que els serveix per mantenir la condició d’invictes com a locals. Davant el Sant Cugat, el partit va quedar sentenciat en la primera meitat gràcies als gols de Marc (x2) i Raúl. Diumenge que ve, l’Infantil A visitarà la UE Sant Andreu.

FC Martinenc 0-0 Infantil B (Preferent, jornada 23)

En un partit en el qual els nois de Sergi Borrallo van generar clares ocasions per aconseguir els 3 punts, el marcador no es va moure i van sumar un punt davant un rival directe en la taula. Dissabte que ve, jornada a casa davant l’EF Gavà.