UNA VICTÒRIA DE TOTS (2-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » UNA VICTÒRIA DE TOTS (2-1)

La UE Cornellà supera al CF La Nucia en la recta final.

Triomf de categoria de la UE Cornellà en l’últim partit de la temporada a casa. L’alè de l’afició i la gran feina de l’equip han permès deixar els 3 punts al Nou Municipal.

Primera meitat igualada i sense masses aproximacions de perill. En uns primers 45′ en els quals el bon posicionament de tots dos i el gran ambient en la graderia han estat els protagonistes, Pablo i Chiki han estat prop de sorprendre Fornés però les seves rematades no han anat entre els tres pals.

Ja en el segon acte, guió similar en els primers compassos però ràpidament s’ha anat decantant del costat local. L’embranzida des de dalt i les ganes des de la gespa han servit per generar el primer gol. En el 76′, Iván Guzmán ha aprofitat un error defensiu per superar al porter i establir l’1-0. Però poc ha durat l’alegria, ja que Mariano Sanz ha igualat el partit uns minuts després.

Amb tot per decidir, el tram final de partit ens ha deixat un panorama molt interessant i en l’últim minut del temps reglamentari, el jugador de la pedrera i debutant Baldrich ha fet embogir el Nou Municipal amb el segon i definitiu 2-1.

Un pas més a prop de l’objectiu.

La setmana vinent, última jornada de lliga per als nostres a l’Estadi Rico Peréz davant l’Hércules CF (dissabte, 18h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 2-1 CF La Nucia

Gols: 1-0 (Guzmán, 76′) / 1-1 (Mariano Sanz, 82′) /  2-1 (Baldrich, 89′)

Àrbitre: Antonio Monter Solans. Ha amonestat el local Pablo Fernández, i el visitant Agüero.

UE CORNELLÀ: Ramón, Rulo, Kevin Presa, Eloy, Chiki (Àlex Pla, 86′), Guzmán (Álex Serrano, 86′), Pablo Fernández (Baldrich, 88′), Pol Moreno, Borja García, Agus Medina i Víctor Fernández (Gerard, 72′).

CF LA NUCIA: Fornés, Prats, Fer Pina (Titi, 73′), Mancuso, Miñano, Toner, Tavares (Morgado, 73′), Neftalí, Cabezas (Agüero, 62′), M. Sanz i Alex Salto.