RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » Actualitat » RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Futbol base, Notícies

RESUM FUTBOL BASE UE CORNELLÀ

Quatre victòries, cap empat i tres derrotes.

Juvenil A 3-0 CD Ebro (Divisió d’Honor, jornada 24)

Els de Jorge Freixes van tornar a mostrar-se superiors al seu rival i van aconseguir la segona victòria consecutiva gràcies als gols de Valter, Hicham i Mulero.

Juvenil B 1-2 RCD Espanyol (Lliga Nacional, jornada 23)

Els d’Alfonso Ortega van començar per davant en el marcador gràcies a la diana de Zaid als 7 minuts, no obstant això, un gol en pròpia va posar les taules al descans. Ja en la segona meitat, intensitat i bon partit entre tots dos equips que es va decidir del costat visitant amb un penal faltant 15′ per al final.

UE Rapitenca 1-0 Juvenil C (Preferent, jornada 20)

El conjunt de Chesco Rivas va ser superior i va generar ocasions però no va estar encertat de cara a porteria. Després d’una primera meitat més igualada, el Cornellà va portar la iniciativa en la represa però en el temps afegit els locals van marcar i es van fer amb els 3 punts.

Cadet A 1-2 Girona FC (Divisió d’Honor, jornada 20)

Derrota per la mínima davant el tercer classificat. Malgrat començar vencent, gràcies al gol d’Alex Cantarero en el primer minut de joc, el Girona va aconseguir empatar i remuntar en els últims 5 minuts de partit.

EF San Pedro San Pablo 0-2 Cadet B (Preferent, jornada 19)

Tercera victòria consecutiva per als nois de David Milán, que es van fer amb la victòria d’un camp complicat i escalen fins a la segona plaça. Els verds, amb un gol d’Adrià Aguade prop del descans i un altre d’Adrià Mora a l’inici del segon temps, van deixar el partit encarrilat.

UE Llagostera 0-1 Infantil A (Divisió d’Honor, jornada 20)

Primera part molt completa dels nois de Pere Pérez, que van fer mèrits per marcar més gols però només va veure porteria Joel Gascó. En la segona meitat, els locals van insistir i el partit es va igualar però la fortalesa defensiva de l’Infantil A no va donar opcions al rival i els 3 punts van viatjar a Cornellà.

Infantil B 1-0 Fundació Badalona (Preferent, jornada 19)

Els nois d’Antoni Teixidó es van fer amb els 3 punts, davant un rival de la zona baixa, amb un gol en els últims compassos. Després d’una primera meitat marcada per la falta de profunditat i arribada dels nostres, l’equip va reaccionar i va anar de menys a més en els segons 35′. Així va ser com en pràcticament l’última acció, Jonathan Pérez no es va donar per vençut i va aconseguir anotar l’únic gol del partit.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs