CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 1-3 CF PALAUTORDERA

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 1-3 CF PALAUTORDERA
/ Actualitat, Crònica, Futbol Femení, Notícies

CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 1-3 CF PALAUTORDERA

Derrota a casa contra el líder.

Les noies de Víctor Sambola van competir davant un bon Palautordera però no van poder treure res positiu, en un partit marcat pel trencament de peroné que va sofrir la nostra jugadora María Ramos.

L’enfrontament va començar amb l’asseguda de tots dos equips en protesta per un conveni just per a les jugadores professionals en el futbol femení. Amb el partit ja en marxa, la superioritat visitant no es va plasmar sobre el verd fins que Anna Subirana, en el 22′, va fer el primer.

Ja en la segona meitat, i amb el fort contratemps en forma de lesió per a les verdes, les visitants van fer el segon i tercer en menys de deu minuts. Lluny de rendir-se, el Primer Equip FEM de la Fundació UEC va retallar diferències en el marcador mitjançant Isa Santiago en els últims minuts.

La pròxima jornada, les noies visitaran al CE Sabadell (diumenge, 12h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal

Resultat: Primer Equip FEM 1-3 CF Palautordera

Àrbitre: Arnau González López. Va amonestar a les locals Alba, Claudia i Víctor Sambola (entrenador) i a la visitant Carla.

PRIMER EQUIP FEM: Nora, Vanessa, Posca, María, Daniela, Claudia, Alba, Irene, Judith, Adara i Marta.

CF PALAUTORDERA: Marta, Adaia, Alba Román, Alba Pino, Carla, Anna Subirana, Paula, Marina, Meritxell, Sonia i Anna Otero.

ZONA MIXTA

VÍCTOR SAMBOLA: “Vam dominar els primers minuts fins a la lesió de la capitana, María. Va ser un cop molt dur. No vam aconseguir ficar-nos en el partit. Ara toca seguir i esperar que les lesionades es recuperin.”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs